Наздраве,групата на ШароДегустирам една ракия-кайсиева.хора,които имат кайсиева градина си правят.Не съм по ракиите,но тази е с много хубав ,естествен ароматНаздравеСалатите са:кьопоолу,прясно зеле с моркови
Наздраве за последно днес...хич не ми се спи, ама утре тръстиката жадно ме чака и от сабахлян ми вика "Наздраве ли майна, ха седни сега тук да ти разкажа играта!" Та...ще ида да полегна и да се подготвя за войната на световете. Лека нощ сладури!
Казвам на всички наздраве и добра вечер, а после ще чета - какво сте писали два дни, че се наложи да сменям твърдия диск на РС-то и ме нямаше в мрежата.
Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Ай, НАЗДРАВЕ!! Щеше да направя днес, "Тръпъл Киллл", но "Нет пара, нет ракиА, 3 дена съм във вихъра си, след всяко пиене се прибирам на "Борка-къ" текила,бира,винце, набарахме далавера в едно заведение и дай, дай, келнерката я побъркахме, взе да се хваща за главата..
Та така, я НАЗДРАВЕ!! Пак
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Казвам на всички наздраве и добра вечер, а после ще чета - какво сте писали два дни, че се наложи да сменям твърдия диск на РС-то и ме нямаше в мрежата.
Нали ти казвам бря, Тръпъл килл, направих от петък не мога да се оправя Все излизаме за по 2-3 пиенета а свършваме на 11-тото + 1-2 Бири за утрезняване
НАЗДРАВЕ!!
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар