Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Ако чакаш всички да кажат " Да, съгласни сме, ще дойдем, супер, давайте да се организираме", и т.н. няма да стане нищо. Насрочвай ден и час, и поддържай темата жива. Пък ако някой иска нещо да се промени-дата, час, място, меню-винаги може, няма закон за тази работа.
    Действай.

Пък какво сте взели да се питате от кой квартал сте. Вярно,ч е има такива дето са на туба бензин, ама ние пък се събрахме от 100 километра. Вас някакви квартали ви пречат.

Свата е от Люлин, или както той му вика-Ляо линг.
    Наздраве!
    Ше го видим колко е сериозен
    Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Майкъл, няма да се плашиш...има ли сбирка лично ще те докарам от Цариградското до кръчмата
    Наздраве!

п.с. На събора май направихме реклама на млякото, не на бирата...с тоя плакат
    Цвете,ти ли ще си дринк едн драйв?А наздраве!Имаш ли ,,ц'' категория?
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Цвете,ти ли ще си дринк едн драйв?А наздраве!Имаш ли ,,ц'' категория?
      Аз ще съм ! Ченгетата вече не щат да се разправят с мене...само викат "бегай, бегай"

Наздраве!
      Последно редактирано от Тихомир; 07-09-10, 23:30. Причина: опр.цитат

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
        Ченгетата вече не щат да се разправят с мене...само викат "бегай, бегай"

Наздраве!
        Будали...А наздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Бе тя Цветето качила тойотата(карина, не ТЛК) на поляната на събора дето е малко нещо стръмно, та две "Терано"-та се наложи да включват двойното. Че вас ли няма да извози...
          Жалко, че не съм бил там за да я снимаме. Да се засрами една част от мъжкото присъствие на поляната.
          Наздравве!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дотук за вечерта сме изписали 7 страници. По 20 на страница-140! Добри сме
            И това повечето спам в един форум за офроуд.

Дали да не кандидатстваме за рекордите на Гинес за най-голяма тема...
            Пък ако паднат парички(както питаше един колега от Плевен)-ще ги изпием с кеф!

Наздраве!
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Дотук за вечерта сме изписали 7 страници. По 20 на страница-140! Добри сме
              И това повечето спам в един форум за офроуд.

Дали да не кандидатстваме за рекордите на Гинес за най-голяма тема...
              Пък ако паднат парички(както питаше един колега от Плевен)-ще ги изпием с кеф!

Наздраве!
              Ние сме почти най-добрите...
              Ако ме бяхте взели в отбора за теглене на джиБ, щяхме да сме наистина номер 1...ама пусти мъжки шовинизъм.
              Наздраве...и падам

Коментар

Получих запитване! : -)
                'Убава ли е ракийката на Ясен?

Коментар

Мхмммм,БАНДАА!

момчето зададе въпрос пък никой не отговара.Само Майкъл си призна и то-през пръсти.Аз може да не съм дошел,ма паза течността за опит.МОЯТА,Ясеновата той си я пази.

И за млекото да кажа-бе вие не четете ли форумо?!Ми нали утрепаха добичето още пролетес?!
                  Тъй че само на Ясенска и на Мещерска-ей тва е пътя към светли бъднини у Бар Наздраве!

Приятели...най-благородно и /тъжно/ Ви завиждам за преживяването Трети Национален Събор...
                  Не ща да се кълна,ама на Четвъртия ше дойда пеша ако требе.В 8-ми клас се прибрах от София до Дулово на стоп,та сега ли?!
                  имам и предложение...

Но първо, НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ,ДА ИЛЯДИТЕ!!!

Коментар

Доста се чудихме кава е тази чанта с провизий?
                    И понеже вечерта беше невероятен купон в лагера на Бар "Наздраве", ме гонеше голям глад ..............
                    а пък тези гадове от кетърингът си бяха прибрали всичкото ядене и малко си хапнахме. Казвам "гадове" щото ми искаха 20 лв. за един хляб?!?!?!?!?!!?!?!
                    Пак спах на ливадата разбирасе. страшен кеф.
                    Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                      Този познавате ли го

Отбора на БАра за теглене на Жип

Тея двамата са щастливи току що са счупили каре на Цирозата

Попско печено

НАздраве и на Ники и на г-н Стоянов те бяха попълнението на бара последната вечер

наздраве и на теб Дедо Попе
                      благодаря ти за снимките
                      а печеното беше фантастично
                      как вървеше с биричка
                      ама незнам дали от бирата или от печенот пак не можах да стигна до хотела и спанак на ливадата, разбирасе събудих се към 10 и ме хвана яд че
                      не можах да ви изпратя!

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                        Лека нощ от мен, утре ставам в 6.30! Наздраве на всички останали след поспаланката в бара!

Наздраве Dan7

ама не се притеснявай те пенсийките все раничко си лягат.

Коментар

Първоначално публикуван от niki_kisimov Преглед на мнение
                          Наздраве Dan7

ама не се притеснявай те пенсийките все раничко си лягат.
                          Хаха, гаднярино! А ти отде знаеш, да не би да си спал с пенсийка?

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                            Хаха, гаднярино! А ти отде знаеш, да не би да си спал с пенсийка?
                            прочетах

Коментар

Ами то трудно може да си легнеш с пенсийка, освен ако не се прибереш направо в къщи след като си я изтеглил от банкомата. Но тогава пък има шанс да те ограбят. Така, че по-добре да я похарчиш в първия магазин или в кварталната кръчма. Наздраве!!!
                              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                              0894328706

Коментар

Яааа... гледай ти, Барът имал ново работно време!
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X