Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве от ТигрецО!
    Днеска окъснЕх яко, ама бирата се е изстудила екстра!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Да не се окаже, че ти ще ми пазиш...
      Кога ще си на мястото на събора?
      Аз мисля да съм още от Петък, но не знам кога ще тръгвам-може да пристигна и късно следобед...

Наздраве тигерхунтере.

Коле, аз мисля да тръгна в Петък сутринта ако всичко е наред, та може да забия байряка и да рекна "Тук ще е Бара!", ако не ме изпревари някой колега!
      А, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
        девици
        Де ги тия бе? в детската градина може и да намериш някоя, ама не е сигурно
        Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        пояс на целомъдрието му е майката
        Един рицар тръгнал на война. Заръчал на ковача да направи едни железни гащи за жена му, с катинар. Заключил гащите, и дал ключа на най-добрият си приятел със заръката ако до една година не се е върнал(знаи е убит във войната)-приятелят му да освободи съпругата от задължението да пази семейната чест. Тръгнал рицарят, но след няколко часа приятелят му го настигнал с най-бързия кон, и му казал, че е дал грешен ключ...
        Та и пояса не е решение...
        Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        Коле, аз мисля да тръгна в Петък сутринта ако всичко е наред, та може да забия байряка и да рекна "Тук ще е Бара!", ако не ме изпревари някой колега!
        А, наздраве!
        Ха така. Писах на Друкман за плаката, но той не ми е отговорил, ако е готов може и него да развееш.
        Като пристигна ще ти се обадя да се срещнем.
        Ама понеже не те познавам наживо-носи бутилка джак, и щафета луканка за разпознаване

Наздраве!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве на всички! Коле,подозирам че ще се объркаш,сигурно ще има поне 50човека,които ще отговарят на описанието!!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ми няма лошо...
            Ама ако всеки почерпи по малко...
            Дет вика свата-пуашим се...
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              Наздраве на всички! Коле,подозирам че ще се объркаш,сигурно ще има поне 50човека,които ще отговарят на описанието!!
              Круме, стегай палатката и с нас!
              А, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                Круме, стегай палатката и с нас!
                А, наздраве!
                Саше,аз съм там на 100%.Ще дойда с кемпера,че трябва и децата да взема.Ама пусто,като не пия,а много ми се иска да съм при вас!!Ако може,ще поема озвучаването-ток има бол,няма да има спиране!! Ама как ще ме познае Кольо?? Най-много да държа кока-кола и фаФла!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                  Ама как ще ме познае Кольо?? Най-много да държа кока-кола и фаФла!
                  Ми тогаз що ще правиш при нас?
                  Тук "трезвеник" е мръсна дума ако не знаеш...

Майтап, заповядай при нас, няма да си единствения "външен" който ще е в нашия лагер. Тарикати сте вие-знаете къде ще става купона, и искате да сте там, знам аз...
                  Мале, с колко народ имам обещано напиване, все едно събора ще е цял месец, а не 3-4 дни... Май ще правим обща маса.
                  Наздраве!

Коментар

Някаква чалгаджийка прави концерт в Шумен на центъра, и се чува чак при мен. Принудих се да затворя вратата и да пусна климатика

Круме-ако ще пускаш чалгии да бегам още отсега...
                    Пък и си мисля, че ще има озвучаване от организатора, няма нужда от допълнително...
                    Всъщност защо пък не, я вземи си малко техника, ама малко-няма да се конкурираме с организаторите, може да си пускаме вечер металика, и да мааме пържоли с бира.

Аз още не знам кога ще пътувам, че жената все ме изненадва-отначало щеше да идва, поле се отказа, онзи ден съпригата на брат и(jordan-bg) я навивала да идва, и тя се колемаеше, днес пък пак се отказа, че можело да и бъде студено в палатката, а и витарата не е лека кола-друса и гумите вият сериозно, мястото е малко, и тя не знае какво иска...
                    Накрая ще и поставя условие-или идва, ама твърдо решено, или ще си намеря някоя офроудърка на събора...
                    Наздраве!

Коментар

Наздраве и от батя!Нещо напоследък само пукам,а не пиша...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ще те глобявам значи.
                        Де се губиш бе? без теб е скучно...
                        А вчера по скайпа дедо поп знаеш ли как се оправда, че няма да идва на събора?
                        Щом главното пиянде няма да е там, и поп няма да ви трябва...
                        Така, че главен си, и нямаш право да отсъстваш...
                        Наздраве свате.

Коментар

Голема чест ми оказва Дедо Поп...Аз ако съм главно пиянде,кой е баш?А наздраве!А с Дедо Поп ще се видим на ваш терен,надявам се...А наздраве!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Наздраве и от батя!Нещо напоследък само пукам,а не пиша...
                            Самодеец, значи!
                            А, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Как ще са кът. По клиниките за 800лв. слагат нова ципа.
                              Мали-и-и, баси глупостите говорите. Я, наздраве.
                              MaУееее аз тука тренирам 2-3 месеца за нерез и съм само кандидат ти направо засенчи главните нерези
                              Наздраве на Девицте , кандидат нерезите и главните нерези и на целокупния бар де
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Ха наздрве на цялата гилдия.
                                Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X