Аз покрай тоя форум(и тоя раздел) от кога не съм виждал баница...Наздраве!
Стягай се. Аз карам колежките да ми плащат в натура за дето им помагам за курсовите, ама никоя неще да ми дойде на гости да ми наготви мусака.
Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Стягай се. Аз карам колежките да ми плащат в натура за дето им помагам за курсовите, ама никоя неще да ми дойде на гости да ми наготви мусака.
Наздраве!
Прати ги при мене колежките и след това не мусака, ами патица по пекински ще ти правят.
Наздраве!
Вие младите да му мислите...А да се стягам...нема деян вече...Ама на времето бая баници съм изял...
Благодаря, подобно. Наздраве.
Как напредваш с етикетите от метъл-бирата?
Имам новия диск на Рамщайн!Някой от вас(нас),ще бъде ли на концерта?Сега се трудя за Металика!А ако спечеля още един за Рамщайн,ще го подаря на някой заинтересован!Наздраве!И пак да им кажа на пичовете от рамЩайненица...Пичове,не моете да броите бре!Всеки път-,,съберете още 4 етикета''...ми аз имам вече усурнайсе!
Имам новия диск на Рамщайн!Някой от вас(нас),ще бъде ли на концерта?Сега се трудя за Металика!А ако спечеля още един за Рамщайн,ще го подаря на някой заинтересован!Наздраве!И пак да им кажа на пичовете от рамЩайненица...Пичове,не моете да броите бре!Всеки път-,,съберете още 4 етикета''...ми аз имам вече усурнайсе!
Aaa Рамщайн имат рубавки песнички, Ich will ли беше едната как там..
То ако се пада в почивен ден може и да отскоча и аз да ги гледам и слушам
НАЗДРАВЕ!!!
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар