Свате, той зет ти няма да посяга на бирата, ти сам ще му я даваш...
Моят дядо поне така правеше... И затова уважавам щерка му
И ракия даваше и вино, понякога ми предлагаше и мастика, ама аз съм опак, и не понасям да пия смрад.
Та помисли си де...
Пък за диското нали сме се разбрали-идва у мен като зестра за булката.
Тъкмо астрата ми прави някакви магарии, и се замислям дали да не мина на някакъв по-цивилен джип...
Наздраве!
Колкото повече наближава Събора, толкова "бели" почват да изникват при Джийп-а.
Уж му свалих мокета, да преминем към решаване на въпроса с теча в купето, пък то - прокапа ми горивната помпа. Докъм 22:30 кибичих около него. Лошото е, че даже не успях да я разделя там, откъдето капе, защото закрепването е с болтове с вътрешен шестограм, единият от които (както можеше да се очаква ) се "окръгли".
Събрах обратно всичко и затегнах добре навсякъде, но нямах реме в тъмницата пред блока да тествам положението. Стискайте палци да се оправят нещата, че просто се чудя - ако не го стегна, как ще идваме на Събора, а от там - и на море.
Аз пък отивам след малко на работа. Ма те там си знаят: На масата чака бутилчица и мезенца.
Та, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Аз ще взема един душ (къде ще го нося...незнам, хаха ), но преди това искам да ви пусна нещо, надявайки се да ви хареса и да си го изпеем посреднощ на събора, "Любовта е всичко и ти го знаеш"...каза Джон Ленън! Учете текстаааа!
Коментар