Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
    Мартооооооо виж батьовото кво прочетох
    Продажбите на бира намаляха
    Свиване С около 4% се е свил пазарът на бира през първата половина на тази година спрямо същия период на миналата. Това показва статистиката на Съюза на пивоварите в България. Прогнозата е, че до края на 2010 г. секторът ще отчете намаление на продажбите между 10 и 15%. Това ще е второ поред свиване на годишна база, след като и през 2009 г. продажбите намаляха с почти същите стойности. Тенденцията е да се увеличава делът на продажбите в търговската мрежа за сметка на тези в заведенията.

Давай да правим нещо по-въпроса Наздраве!
    Ние с тебе работим като пчелички,ама други влошават статистиката...Аре,батьовото,давай да се понапънем...Без тва ми свърши пукницата...Почвам да наблягам на гранатите в хладилника!Наздраве,Малка Жажда!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Така е Сашко, да я пием тая гад зелена до дъно....... Наздраве!
      НАздраве Косьо, МАрто, Цвети, Дани!
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Така е Сашко, да я пием тая гад зелена до дъно....... Наздраве!
        НАздраве Косьо, МАрто, Цвети, Дани!
        С бат ти Сашо-Апашо,ставаме трима!Малко сме,ама ше се справим!Решат ли двааамаа,да станат трииимаааа...Знаете ли я тая песен?
        Н А З Д Р А В Е!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
          С бат ти Сашо-Апашо,ставаме трима!Малко сме,ама ше се справим!Решат ли двааамаа,да станат трииимаааа...Знаете ли я тая песен?
          Н А З Д Р А В Е!
          Знаем я, знаем я...... само недей да пееш НАздраве Голяма Жаждо!
          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Знаем я, знаем я...... само недей да пееш НАздраве Голяма Жаждо!
            Дидидидай-дааа,ду-диди-дайдаааа...Са от как немам музика в колата...в главата имам цел оркестър...Не знам защо не ти 'аресват Батьовите песни...А наздраве,Жаждо малка!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Щом батко пропеЯ, 'начи зелената гад ще понесе голЕми загуби 2найт!
              И аз мисля да се понАпъна, че утре съм почиФка
              А, наздраве!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Давай да правим нещо по-въпроса Наздраве!
                Аз правя всяка вечер. А някои елементи се разболяват, и пропускат по една вечер. Как няма да се срине пазарът?
                Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                Здрасти готини и наздраве!
                Благодаря готината Наздраве.
                Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Дидидидай-дааа,ду-диди-дайдаааа...Са от как немам музика в колата...в главата имам цел оркестър...Не знам защо не ти 'аресват Батьовите песни...А наздраве,Жаждо малка!
                Свате само като го гледам написано и ме фаща страх като си представя да го пееш наживо...

Наздраве пияндета такива.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Щом батко пропеЯ, 'начи зелената гад ще понесе голЕми загуби 2найт!
                  И за мисля да се понАпъна, че утре съм почиФка
                  А, наздраве!
                  Ше понесе я!Аз винаги печеля,дори и да не е с ипон(ако некоя се е скрила в хладилника и не съм я видел).Тогава печеля по точки!А наздраве!

П.П:Обаче е имало случаи и зелената красавица да ме събори...
                  Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Аз правя всяка вечер. А някои елементи се разболяват, и пропускат по една вечер. Как няма да се срине пазарът?

Благодаря готината Наздраве.

Свате само като го гледам написано и ме фаща страх като си представя да го пееш наживо...

Наздраве пияндета такива.
                  Алоууу,некви камънье фъргаш у моята градина...Де бре,една вечер да съм болен и пазаря се сринАл...А и пеенето нещо не ми 'аресваш...А наздраве,Нерез,ше ти пеем на уше като се видим
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    ...Са от как немам музика в колата...в главата имам цел оркестър...
                    Аз какво да кажа, като си имам радио с характер. Включва се, когато му е кеф.
                    Днеска, от Дупница до София не пожела да свири, а на връщане се включи някъде към Ковачевци.
                    Та...и аз си попявам в колата
                    Абе, Наздраве!

Коментар

Аз какво да кажа, като си имам радио с характер. Включва се, когато му е кеф.
                      Днеска, от Дупница до София не пожела да свири, а на връщане се включи някъде към Ковачевци.
                      Та...и аз си попявам в колата
                      Абе, Наздраве!
                      То и моето е с характер,неще да свири без панелО...А наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е сА на станА работата Франко Неро Кольо рече ,че ми идва на гости
                        Щел да дига проСента на изпитата бира Аз моите бири си ги изпих за днес и почвам на водкен
                        Наздрвае на сичките нема ви изброявам щото не моА броя
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                          Е сА на станА работата Франко Неро Кольо рече ,че ми идва на гости
                          Щел да дига проСента на изпитата бира Аз моите бири си ги изпих за днес и почвам на водкен
                          Наздрвае на сичките нема ви изброявам щото не моА броя
                          Ее,Дедо Попе,бива ли такава информация да пускаш в нета...Сега всички нерези знаят,че сватята е сама...

То и аз съм надалече...А наздраве!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

ТамАн мисуех да пОздава дамите, они земаха та се разбЕгаха.
                            Та, поздрав за жентълмените!
                            А, наздраве момци!

Коментар

ТамАн мисуех да пОздава дамите, они земаха та се разбЕгаха.
                              Та, поздрав за жентълмените!
                              А, наздраве момци!

А за нас ?!
                              Тук сме, само сме се скрили малко
                              Наздраве!

Коментар

Ееее човек да не влезе в банята да се изкъпе и вие сте изписали сумати редове.... неможе да смогнем ....
                                Сашко тук сме дай поздрава ако ли не....Марто пей бе коте
                                Дедо Поп и Кольо на едно место малеееее плашим се, ше има да пият нема да може да ги стигнем... Наздраве пичове!
                                Наздраве и на останалите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X