Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве"
Не съм забегнал бре...Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеТъй като бат'Марто уж отвори бара и забегна на теферич....... аз официално го отварям с една студена бира и голямо НАЗДРАВЕ!
[ATTACH=CONFIG]230453[/ATTACH]
И познай защо?Де'а тая ралта...И твоята колежка...А наздраве,Десо!

Виден столичен ихтиолог
Коментар
 - 

Много работи ми идва да ти кажа, ама не е сега момента и незнам каква е цялата ситуация......... ама нещо се изнервих и си отварям втора бира......Наздраве!Първоначално публикуван от бат'МартоНе съм забегнал бре...
И познай защо?Де'а тая ралта...И твоята колежка...А наздраве,Десо!
Наздраве Златко!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
 - 

Както ти писах,не ми тръгвай с рогите!А сега отивам да пия бира.Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеМного работи ми идва да ти кажа, ама не е сега момента и незнам каква е цялата ситуация......... ама нещо се изнервих и си отварям втора бира......Наздраве!
Наздраве Златко!
Наздраве на пиещите тук.Виден столичен ихтиолог
Коментар
 - 

Ееее Злате ако имаше и неква чанта да ме пъхнеш там щехме да ти правим компания....... ама и моето време ще дойде да отида на море.....Първоначално публикуван от Златко ИлевТова го пиша слагайки джапан'ите,заключвайки вратата и бягайки бързо към капаните на плажа

Наздраве!!!
Наздраве на тези които са тук и на тези които ще се появят скоро!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
 - 

Нема такова нещо Сашко, не се дърляме...ние така си говорим......
Аз май за вчера трябва да плащам глоба.....ама никой не е казал каква....Затова казвам Наздраве пък ако нещо дължа думайте

Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
 - 

Наздраве, ДескаПървоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНема такова нещо Сашко, не се дърляме...ние така си говорим......
Аз май за вчера трябва да плащам глоба.....ама никой не е казал каква....Затова казвам Наздраве пък ако нещо дължа думайте

Ти защо не си ми в "Приятели", а ?!

Коментар
 - 

Ооо, на теб направо неизвинено отсъствие за снощи!Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНема такова нещо Сашко, не се дърляме...ние така си говорим......

Е как каква е глобата!?
Ми, то се знае! Почерпка на цЕлиО бар!
Наздраве, Деси!
Къде Одиш, когА те нЕма?

Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 29 потребители онлайн. 0 потребители и 29 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар