Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Спокс, подаръци (уопс, манекенки) ще има за всички от сърце! Наздраве нерези и дами! Всеки е добре дошъл на йеккшана с манекенките и вся остальная сволоч!

Коментар

Остана да уточним датата.
      И тарифата на манекенките

Наздраве!
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Малииий, излязох за малко и пощуряхте!
        На кво се стървите така?!
        Наздраве, момчета

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Остана да уточним датата.
          И тарифата на манекенките

Наздраве!
          Ти мислиш да им плащаш ли бре?А наздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Я и аз едно бързо Наздраве да кажа, че да влизам в банята.... зове ме А после и CS-а ще ме призове ......ДРАМА
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Мастиката ми свърши и я замених с една житена ракийка с аромат на сини сливи, ммм. И салатка домати с пържени люти чушки с чесън, захар и зехтин.... Два пъти ммм... Наздраве на всички в бара и хич да не ви пука - веднъж се живеее и веднъж се мре, мамка му! Ай наздраве!

Коментар

Наздраве,Тишо!Брех,каква салатка само...Са ме караш и аз да мина на ракия...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Имам пресантиман, че Тихомир се е пропил...
                  От известно време кисне по цели нощи в бара.
                  Хем собственик, хем келнер, хем пияч...
                  То, не че е лошо...
                  Та наздраве де!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Мастиката ми свърши и я замених с една житена ракийка с аромат на сини сливи, ммм. И салатка домати с пържени люти чушки с чесън, захар и зехтин.... Два пъти ммм... Наздраве на всички в бара и хич да не ви пука - веднъж се живеее и веднъж се мре, мамка му! Ай наздраве!
                    То така се иляди...
                    Наздраве, Тишо

Коментар

Цялата мммм...разкошотия идва от ммм....аромата на сливите....
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Ти мислиш да им плащаш ли бре?А наздраве!
                        Не бе, те на мен да ми плащат... А за такованье паре на давам. Само зимам...
                        Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                        , че да влизам в банята...
                        Сама ли?..
                        Преди няколко месеца заради този въпрос щяха да ме изгонят от една сбирка...

Коментар

Браточки и сестри! Длъжен съм да споделя с вас, че напоследък наистина май се пропивам. Което не е зле, като се има предвид че се напивам от малко, но не е и много добре защото ми харесва. А аз, както е известно съм слаб духовно - на хубава жена и здраво хапване не отказвам. Сега и на качествена пиячка(хах, бех написал пичка). Което скъпи мои само ми доказа нещо, което знам от много години, а именно, че слаба е човешката природа и свръхподатлива на плътски изкушения. Не знам дедо поп къв поп е , ама ко ме фане некой път на чалъм луд ше стане и като нищо ше се разпопи.
                          Благодарско за търпението да прочетете тези мъдрости неземни и ви казвам Наздраве! Когат сме най-зле тъй да сме и по-зле да не ставаме! Мамка му и живот!

Коментар

(хах, бех написал пичка).!

Пу, мръсник! А за останалото няма лошо.... Наздраве!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

на хубава жена... не отказвам...
                              Всички виждаме...
                              И можем да четем между редовете.
                              Наздраве Тишо!

Коментар

Браточки и сестри! Длъжен съм да споделя с вас, че напоследък наистина май се пропивам. Което не е зле, като се има предвид че се напивам от малко, но не е и много добре защото ми харесва. А аз, както е известно съм слаб духовно - на хубава жена и здраво хапване не отказвам. Сега и на качествена пиячка(хах, бех написал пичка). Което скъпи мои само ми доказа нещо, което знам от много години, а именно, че слаба е човешката природа и свръхподатлива на плътски изкушения. Не знам дедо поп къв поп е , ама ко ме фане некой път на чалъм луд ше стане и като нищо ше се разпопи.
                                Благодарско за търпението да прочетете тези мъдрости неземни и ви казвам Наздраве! Когат сме най-зле тъй да сме и по-зле да не ставаме! Мамка му и живот!
                                Тишо, хем пиеш, хем минорно звучиш...що така?
                                Наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X