Наздраве дружина!
Отлейте моля малко от пиенцето си за Бог да прости една приятелка, на 30 години си отиде милата ни Теди, нека почива в мир!
Много ми е криво, днес цял ден плачем...
Съжалявам за момичето. Неприятно е да се чуе най-лошото за такива млади хора. Дано намери покой.
Лека и пръст. Отлях и аз. Защо си отиват млади хора.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
До сега бях на работа. Прибирам се и си викам: Тия хора по колко ли са изпили. А то, няма никой. Пийте, бе хора. Защо трябва да живеем до 120 години. Па нали, ако живеем толкова здравословно, ще фалира пенсионната система. А, наздраве.
Последно редактирано от nickbochev; 22-09-09, 20:31.
Причина: оформане на линка като вграден клип
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Ми, наздраве. То кво друго му трябва на човек: Да хапне, да пийне. Е, тия три работи.
Аз измешах северняшката с една джанковица 45 градуса и стана ела ме пийниНаздраве
Тони-и, кво е тва прасе, дето си му залепил дълги уши. И после ще кажеш, че е заек. А, наздраве.
Коментар