Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеТъй като бат'Марто уж отвори бара и забегна на теферич....... аз официално го отварям с една студена бира и голямо НАЗДРАВЕ!
[ATTACH=CONFIG]230453[/ATTACH]И познай защо?Де'а тая ралта...И твоята колежка...А наздраве,Десо!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'МартоНе съм забегнал бре...И познай защо?Де'а тая ралта...И твоята колежка...А наздраве,Десо!
Наздраве Златко!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеМного работи ми идва да ти кажа, ама не е сега момента и незнам каква е цялата ситуация......... ама нещо се изнервих и си отварям втора бира......Наздраве!
Наздраве Златко!
Наздраве на пиещите тук.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Златко ИлевТова го пиша слагайки джапан'ите,заключвайки вратата и бягайки бързо към капаните на плажа
Наздраве!!!
Наздраве на тези които са тук и на тези които ще се появят скоро!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Нема такова нещо Сашко, не се дърляме...ние така си говорим......
Аз май за вчера трябва да плащам глоба.....ама никой не е казал каква....Затова казвам Наздраве пък ако нещо дължа думайтеПовечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНема такова нещо Сашко, не се дърляме...ние така си говорим......
Аз май за вчера трябва да плащам глоба.....ама никой не е казал каква....Затова казвам Наздраве пък ако нещо дължа думайте
Ти защо не си ми в "Приятели", а ?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНема такова нещо Сашко, не се дърляме...ние така си говорим......
Аз май за вчера трябва да плащам глоба.....ама никой не е казал каква....Затова казвам Наздраве пък ако нещо дължа думайте
Е как каква е глобата!?
Ми, то се знае! Почерпка на цЕлиО бар!
Наздраве, Деси!
Къде Одиш, когА те нЕма?Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар