Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

...
    Не ме карайте да се засрамвам бе...
    Стига ми това какъв селски акцент извадих по битивито...

Още нещо-Севда също говори с цигански акцент, това си пролича много ясно в предаването, но това е вследствие на средата в която е расла, и все още живее... Да бяхте видяли обитателите на общежитието...

Аре наздраве!
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле,ТИ си великан братле!Кви акценти,кви пет лева!Да те цунем по челото?Само внимавай с офертите!С голямо удоволствие пия за ТВОЕ здраве!НАЗДРАВЕ!
      !
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве Коле за твое здраве...... и на останалите Наздраве!
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Коле,ТИ си великан братле!Кви акценти,кви пет лева!Да те цунем по челото?Само внимавай с офертите!С голямо удоволствие пия за ТВОЕ здраве!НАЗДРАВЕ!
          !
          Остави тези великани... Оферти няма да давам, ти си ги знаеш... Майтап свате. Целувките-наживо в Пловдив...
          Сега дай да си викаме наздраве, тук да не сме БГ мама... Малиий, плаша се да отворя темата там...
          НАдявам се предаванети, а още повече-намесата на "господарите" да доведе до нещо добро за Севда и малката.
          Сега-Наздраве!

Коментар

Само да кажа-намесата на "господарите" се случи благодарение на съфорумника ни "Марто-новобранко". Ако не беше той-аз никога нямаше да стигна до тях...
            Пийте по едно и за него!
            А всичката тази история, поне в нашия форум започна от Фани. Тя се прави на скромна, ама ако не беше тя-аз даже не предполагах за това момиче...
            И за нея пийте по едно. И за Танасе-той е зад нея. Е, не в "онзи" смисъл де. Пък знам ли-може и в него, ама Фани няма да си каже...
            Наздраве!

Коментар

Само за протокола,тече организация на сбирка на софийската група...А наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Готово Коле отварям следващата бира във Ваша чест, надявам се тези серсеми от общината да си спазят обещанието.....
                Наздраве!
                Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                  Само за протокола,тече организация на сбирка на софийската група...А наздраве!
                  Е, аз попитах кога и къде ама....... писмо от умрял... Наздраве!

Коментар

Ни съм умрел,ни писма пишем...Мушкам се в скайпО...
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                      Е, аз попитах кога и къде ама....... писмо от умрял... Наздраве!
                      Май ще ме дочакате да си ожъна житото, респективно-да имам някой лев в джоба, и да дойд ада ви организирам...
                      Майтапя се, сбирайте се, там е кефа...

Иване, ти да не се обиди бе?
                      Аз на майтап го казах, мисля, че си го разбрал и без това обяснение, ама все пак да ти кажа де...
                      Аре наздраве, аз ще лягам, че ми се доспа. Лека, утре вечер няма да съм на линия, смятам да се отрежем с брата на село.
                      Той също се регистрира във форума, очаквам първото му наздраве тук, ама все още е под модерация, и май се срами още...

Коментар

...Мушкам се в скайпО...
                        Вие много потайни сте бе...
                        Не може публично да си говорите къде и как, ами трябва по скайпа...
                        Както и да е, правете си организацията, и се сбирайте докато пак не сме ви засрамили.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Вие много потайни сте бе...
                          Не може публично да си говорите къде и как, ами трябва по скайпа...
                          Както и да е, правете си организацията, и се сбирайте докато пак не сме ви засрамили.

Наздраве!
                          Ми тия ми ти ралти са интимни бре,Нерез!Брат ти по-голем ли е или по-малък?Да знам как да му викам(голям или малък НЕРЕЗЗЗЗЗЗЗЗ).А наздраве!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве на всички които са тук в бара , нека се похваля утре вече ще пиша от варна (варна морето сините вълниииииииииииии ) дойде време и за моята почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнение
                              Наздраве на всички които са тук в бара , нека се похваля утре вече ще пиша от варна (варна морето сините вълниииииииииииии ) дойде време и за моята почивка
                              Така,така...към Варна викаш...А аз чакам ли чакам да минеш да ме земеш с маторя...И три чифта прашки си купих...А наздраве,Лионската!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ми тия ми ти ралти са интимни бре,Нерез!Брат ти по-голем ли е или по-малък?Да знам как да му викам(голям или малък НЕРЕЗЗЗЗЗЗЗЗ).А наздраве!
                                Младеж, като Кольо. : -)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X