А наздраве!Разпуснах я...Даже се разпасах по едно време...Изпих на Иво(ivied) и Цвети(жена му) бирата...Кожата на пръстите ми още е като на перачка...Кеф,ма'а му стара...
Браво Марто, така и трябва...... Наздраве!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Толкова ми стана мека кожата,че чак ми иде да си посегна...Наздраве,отивам да се разкрасявам...
Ти сам не можеш да си посегнеш, да взема да се вдигна утре, и да дойда до София докато си още мек...
НАздраве сватеее, раздвам се да те видя отново.
Тигаре-и мен не ме блазни много идеята да се цопна пред телевизора и да зяпам мача... Смятам да го гледам така: аз пред монитора викам(пиша) наздраве, а телевизора показва футбол. И когато има гол-да поглеждам...
Ха сега наздраве!
Ти сам не можеш да си посегнеш, да взема да се вдигна утре, и да дойда до София докато си още мек...
НАздраве сватеее, раздвам се да те видя отново.
Тигаре-и мен не ме блазни много идеята да се цопна пред телевизора и да зяпам мача... Смятам да го гледам така: аз пред монитора викам(пиша) наздраве, а телевизора показва футбол. И когато има гол-да поглеждам...
Ха сега наздраве!
Аз ако не играя някоя тъпа игра избягвам да стоя повече от 2-3 часа на компютъра. Предпочитам да се опъна на дивана пред телевизора и да гледам нещо, било то мач,филм или друго. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар