Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Наздраве Майна. По някакво чудо и аз съм пуснал телевизора да показва мач, и като беше въпросната засада и аз гледах. Показаха, че има явна засада, поне 1 метър, а може би 1,50. Ама съдията, съдията, съдията-пе...
Майната им, дай да си чукнем чашите, и да си кажем наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнениеКоле как беше на събора.
Наздраве.
Тук даже ме има и как карам бъгито. И част от предното окачване.
http://www.btv.bg/videos/emisii/vide..._260610_g.html
Превъртете до 14 минута, и там гледайте репортажа за събора.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ей, здравейте бе бандаааа! И наздравееее!
Стискайте ми палци утре, че ще ми лепят с лазер ретината, а такова нещо не са ми правили досега, нито пък на някой познат, а като пълен лаик, така се шашнах, че не питах боли ли, има ли някаква опасност при това... абе нейсе, сигурно ще оживея
Та наздраве и поздрави на всички!ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение
We rock to the wich...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеЕй, здравейте бе бандаааа! И наздравееее!
Стискайте ми палци утре, че ще ми лепят с лазер ретината, а такова нещо не са ми правили досега, нито пък на някой познат, а като пълен лаик, така се шашнах, че не питах боли ли, има ли някаква опасност при това... абе нейсе, сигурно ще оживея
Та наздраве и поздрави на всички!
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Ха и Фани се появи.
Провери ли за лекаря както ти казах? Ако не е читав-не бих дал да ми бърника из окото...
Сега се сетих, че Стефан се занимава именно с медицински лазери, и можеше да му се обадиш и да питаш за нялкаква информация за процедурата и лекарите. Дано да няма проблеми.
Наздраве Фани, ще стискаме палци!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Наздраве банда! От тия мачове не ми остава време да кажа едно наздраве, ама сега вече сядам ей тук, отварям си една биричка и викам силно НАЗДРАВЕЕЕЕЕ. Коле много поздарви на Марто и го очакваме бързо да се включи пак при нас. Фани не се притеснявай- всичко ще бъде ОК.Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Вий сте тука, ама аз ви оставям. Нещо ми се доспа...
Хайде наздраве, пък да се надяваме, че утре вечер свата ще си е взел нов компютър и ще ни каже сам наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Айде и аз изпивам последните плюнки от бирата и отивам да полягвам ,че утре ще ходя да се подреждам за смяна на личните документи. От няколко дни се настройвам да съм спокойна, пък дано стане. Наздраве и лека и от мен!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 44 потребители онлайн. 0 потребители и 44 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар