Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Май от сега ще започвам имам разрешениеПървоначално публикуван от TigerHunterНаздраве, Деска!
Утре ще се "преобразяваш" ли?
така че Наздраве...
Вили минавам първо през вицовете, за да си оставя най-хубавото демек бара за накрая... НаздравеПовечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Изгълточка ли ги 'апчетата?Айде на пълната промяна!А батю ти утре пак е на нивата...Наздраве!Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеМай от сега ще започвам имам разрешение
така че Наздраве...
Вили минавам първо през вицовете, за да си оставя най-хубавото демек бара за накрая... НаздравеВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
Айде, Фани, давай , скачай в купона - няма само да ми надничаш скромно през прозореца!!!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Наздрве живи и здрави всички.Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеОт името на Свата и Попчето!Наздраве!И от мое име...Търнят ми петичките,усещам земята да вибрира...и се сетих за Колето....Константин Вълчанов.0888313247
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМайна, КЪРТИШ МИФКИ!
Наздраве на всички!
А Наздраве.....
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 28 потребители онлайн. 0 потребители и 28 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар