Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве"

Наздраве Майна. По някакво чудо и аз съм пуснал телевизора да показва мач, и като беше въпросната засада и аз гледах. Показаха, че има явна засада, поне 1 метър, а може би 1,50. Ама съдията, съдията, съдията-пе...

Майната им, дай да си чукнем чашите, и да си кажем наздраве!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

На мен лично ми хареса. Първоначакно мислехме да качим и двете бъгита на буса на дедо поп, но като качихме моето-разбрахме, че тая дето сме я замислили няма да стане. И отидохме само с моето, а Данчо дойде със семейството си с неговото Discovery. Събраха се може би над 30 дръгела, и няколко много добре направени машини. Имаше и поне 1000 човека публика, и всички останаха доволни. Имаше оператори от няколко телевизии, а аз возих оператора на bTV 15-20 km-от Севлиево до мястото на събора.Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнениеКоле как беше на събора.
 Наздраве.
 Тук даже ме има и как карам бъгито. И част от предното окачване.
 http://www.btv.bg/videos/emisii/vide..._260610_g.html

Превъртете до 14 минута, и там гледайте репортажа за събора.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Ей, здравейте бе бандаааа! И наздравееее!
 Стискайте ми палци утре, че ще ми лепят с лазер ретината, а такова нещо не са ми правили досега, нито пък на някой познат, а като пълен лаик, така се шашнах, че не питах боли ли, има ли някаква опасност при това... абе нейсе, сигурно ще оживея 
 Та наздраве и поздрави на всички! ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
 Коментар
- 

Като рече Сабат-лека пръст на Рони... Ето една от любимите ми песни:Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение

We rock to the wich...Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Няма страшно и не боли, но не е и вечно. След време пак!Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеЕй, здравейте бе бандаааа! И наздравееее!
 Стискайте ми палци утре, че ще ми лепят с лазер ретината, а такова нещо не са ми правили досега, нито пък на някой познат, а като пълен лаик, така се шашнах, че не питах боли ли, има ли някаква опасност при това... абе нейсе, сигурно ще оживея 
 Та наздраве и поздрави на всички!  
 Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
 Коментар
- 

Ха и Фани се появи.
 Провери ли за лекаря както ти казах? Ако не е читав-не бих дал да ми бърника из окото...
 Сега се сетих, че Стефан се занимава именно с медицински лазери, и можеше да му се обадиш и да питаш за нялкаква информация за процедурата и лекарите. Дано да няма проблеми.
 Наздраве Фани, ще стискаме палци!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Наздраве банда! От тия мачове не ми остава време да кажа едно наздраве, ама сега вече сядам ей тук, отварям си една биричка и викам силно НАЗДРАВЕЕЕЕЕ. Коле много поздарви на Марто и го очакваме бързо да се включи пак при нас. Фани не се притеснявай- всичко ще бъде ОК.Женя Вълчанова 0888272565
 Коментар
- 

Вий сте тука, ама аз ви оставям. Нещо ми се доспа...
 Хайде наздраве, пък да се надяваме, че утре вечер свата ще си е взел нов компютър и ще ни каже сам наздраве!Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Айде и аз изпивам последните плюнки от бирата и отивам да полягвам ,че утре ще ходя да се подреждам за смяна на личните документи. От няколко дни се настройвам да съм спокойна, пък дано стане. Наздраве и лека и от мен!Женя Вълчанова 0888272565
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 37 потребители онлайн. 0 потребители и 37 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар