Еми тогава наздраве за Стария ! Кат си го знам ... ама не му овря акъла , че за комунистите или добро - или нищо !
Братче , пия едно мерло за твое здраве , нищо че му требе още малко ... То зайците вървели повече с Памида , ама ...
Наздраве !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Наздраве и от мен. Ама все пак бих искал да знам с кво е прегрешил Стария. Все пак е приятел.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Еми тогава наздраве за Стария ! Кат си го знам ... ама не му овря акъла , че за комунистите или добро - или нищо !
Братче , пия едно мерло за твое здраве , нищо че му требе още малко ... То зайците вървели повече с Памида , ама ...
Наздраве !
Не съм се завъртал тук по мои си причини,но заради набора го правя сега:
Владо,не мешай СерГей&сие в конфигурацията-там този път заровено куче няма.
Наздраве и от мен. Ама все пак бих искал да знам с кво е прегрешил Стария. Все пак е приятел.
Приеми го като правила,които не е спазил не умишлено,а от непрочитане изначално.
На всеки може да му вземат книжката-след "срока" я връщат.
Печеняги сте,без драми-на всеки се случва да ползва поляната преди WC-то...Умисъл сигурно няма,но поляната не е "аварийното платно".Иначе събаряме кенефа и слагаме табела/WC/ в началото на поляната...
Наздраве!
Не съм се завъртал тук по мои си причини,но заради набора го правя сега:
Владо,не мешай СерГей&сие в конфигурацията-там този път заровено куче няма.
Приеми го като правила,които не е спазил не умишлено,а от непрочитане изначално.
На всеки може да му вземат книжката-след "срока" я връщат.
Печеняги сте,без драми-на всеки се случва да ползва поляната преди WC-то...Умисъл сигурно няма,но поляната не е "аварийното платно".Иначе събаряме кенефа и слагаме табела/WC/ в началото на поляната...
Наздраве!
Баси обяснението!
Ма така е, като не дават да се разгласява информация от кухнята.
Силно се надявам "книжката" на Тони да не е взета завинаги, и след време да му я върнат...
Той Тони си е пич, който се запозна с него в Приморско го знае. И това, че понякога прекалява(на кого не се е случвало...) не е грях за вечен бан.
Тони, ние сме ти приятели, въпреки всичко. И знаем, че каквото и да си казал е било не от лошевина. По-скоро ракията е била виновна...
Та наздраве на всички, но умната, че да не стане като със стария.
Силно се надявам "книжката" на Тони да не е взета завинаги, и след време да му я върнат...
В патакламата писах "срока",което не визира безсрочие...
...да не докарваме библейски мъдрости на грешното място/заведение- който се чувствал най-шен,първи да хвърля камъни...
Нищо лично към никого,обирам луфта на ръчната...
Наздраве на всички!
В патакламата писах "срока",което не визира безсрочие...
...да не докарваме библейски мъдрости на грешното място/заведение- който се чувствал най-шен,първи да хвърля камъни...
Нищо лично към никого,обирам луфта на ръчната...
Наздраве на всички!
Ааа, ръчната...
Максе, няма камъни, бе, има ракийца и вино, Нещо не сме се разбрали, ама нишо. Наживо съм сигурен, че "наздраве" ще е най-употребяваната дума
Искрено се надявам Тони да е с малък срок на отнемане на "книжката"...
И вече ще ползва тоалетната вместо поляната.
Само малко траене му е майката...
Ха наздраве!
Коментар