Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Ники. Що вадиш компромати срещу мен Къде отиде приятелството ни
    Наздраве... А тоя по нагоре с ръждата, да полива опела с нафта
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Знаех си аз, че ще си признаеш за калашниците.
      Тц. Нищо не признавам. Не живея в Казанлък. Нямам двор. Калашниците са на местото, предвидено от закона. Аз разказвам вицове. Та.....по тоя повод...
      Казанлък. ВКР разпитва работник в Арсенал....
      - Пистолети имате ли......
      - Нямаме, бе, нямаме.....
      - Автомати имате ли......
      - Картечници имате ли......
      - Танкове имате ли......
      - Подводници имате ли......
      -Е, което го нямаме, наистина го нямаме........
      (в България има само две.......едната е извън строя.......)
      Наздраве.....

Коментар

Ха, добра вечер.
        Вече е време за по едно "наздраве".
        И .. да продължим от снощи по темата She's got the Jack:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Нещо са се разбегали сите пиянициНаздраве на останалите войниНаздраве с препек и трагедияпластмасови домати и краставицапо такава от таковатаДали утре да не ходим на пазара и да му се отбием на продавача за тая гнус къде ме излъга че са Български
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве. Ши'с гоу тъ....жега, та нема Джак. Т.е. има, де ама си седи кротичко в бутилката. Жега. Откак се върнах от работа се къпах три пъти. Споменах ли жегата....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Наздраве. Ши'с гоу тъ....жега, та нема Джак. Т.е. има, де ама си седи кротичко в бутилката. Жега. Откак се върнах от работа се къпах три пъти. Споменах ли жегата....
              Мъжете не требва да се къпат много често че им се истърква кожата
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

...Споменах ли жегата....
                Добре дошъл в нашето ежедневие (на плевенчани).
                Наздраве.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

О, банда, наздраве!
                  А при нас валя и разхлади - сега да сте тука, па да се наредим около масата на терасата, със салатките, мезетата, питиетата.... еххх, размечтах се....
                  Пак наздраве!
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Добре дошъл в нашето ежедневие (на плевенчани).
                    Наздраве.
                    Лятото на '99та. ШЗО. Плац. Строева+ малко тактика... Не го харесвам тоя град през тоя сезон ... Друго щеше да е, ако даваха БИРА
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Наздраве. Прибрах се от работа, изкъпах се и мисля да разходя джипа по плажната алея. Промоция за фен-клуба. Първата фенка, обадила се до 30 минути печели безплатно возене и страхотна разходка из морската градина. Също и вечеря на китайския за нейна сметка. Побързайте. Времето започва да тече......сега.
                      ПП. Ако някоя заблудена фенка не ми знае телефонния номер, ще бъда на трета буна, на Хавай....
                      Последно редактирано от bodo; 12-06-09, 16:50.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Лятото на '99та. ШЗО. Плац. Строева+ малко тактика... Не го харесвам тоя град през тоя сезон ... Друго щеше да е, ако даваха БИРА
                        Братчед, една година съм го мерил тоя плац... ма беше Ншзо. Десетина годинки по-рано. Един километър е обиколката.
                        Виж, за плевенченки лоша дума не мога да кажа... Всъщност, мога да кажа мноого добри думи, но като скромен джентълмен ще кажа само "Наздраве!!!"
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве. Прибрах се от работа, изкъпах се и мисля да разходя джипа по плажната алея. Промоция за фен-клуба. Първата фенка, обадила се до 30 минути печели безплатно возене и страхотна разходка из морската градина. Също и вечеря на китайския за нейна сметка. Побързайте. Времето започва да тече......сега.
                          ПП. Ако някоя заблудена фенка не ми знае телефонния номер, ще бъда на трета буна, на Хавай....
                          Грешка
                          не казвай че си се къпалМоже да дотърчи и некой кой не очакваш
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве. Тежка вечер....отивам на Хавай, плажа пълен, трябваше да сложим ленти и да назначим гардове, за да не настанат размирици с фен-клуба. Приходите от билети надхвърлиха годишните ми разходи. После се почнаха едни кастинги, разправии....накрая се изморих от организационни проблеми и се прибрах у дома. Кастинга на челната десятка оставям за неделя, утре ще почивам. Повече никакви промоции.....
                            ПП. От МТел ми благодариха за приходите и предложиха да ми направят номера импулсен, за да делим печалбата. Собственика на Хавай ми благодари за препълненото заведение и каза, че докато работи бара, ще съм единствения ВИП гост, който няма да плаща сметки. КАТ ми благодариха за глобите, които са написали за превишена скорост и преминаване на червено на членките на фен-клуба, които са се състезавали по Варненските улици, за да не изпуснат промоцията.
                            ППП. От преумора очите ми се затварят, къпя се и лягам, утре ще спя най-малко до обяд.
                            ПППП. Очаквам благодарности от Президента на републиката за повишаване раждаемостта и подобряване генофонда на нацията.
                            А аз си мечтаех за една спокойна вечер.....под звездите, слушайки морските вълни....
                            Последно редактирано от bodo; 12-06-09, 22:49.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                              Братчед, една година съм го мерил тоя плац... ма беше Ншзо. Десетина годинки по-рано. Един километър е обиколката.
                              Виж, за плевенченки лоша дума не мога да кажа... Всъщност, мога да кажа мноого добри думи, но като скромен джентълмен ще кажа само "Наздраве!!!"
                              ии
                              Истински джентълмен за Плевенчанки не говориНяма нуждаДобре сме поживели в тоя районДа не се обидат плевенчани ама като дремат Друг вее плевата
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                                ии
                                Истински джентълмен за Плевенчанки не говориНяма нуждаДобре сме поживели в тоя районДа не се обидат плевенчани ама като дремат Друг вее плевата
                                Не знам кой имй оре нивите, обаче, ако Симона случайно чете нашият форум, да знае, че още се събуждам.... еее... ректирал от формите и... и не само...
                                Какво му остава на човек освен спомените и....
                                http://www.youtube.com/watch?v=_UHqoUx9LwY
                                Наздраве!
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X