Наздраве, народе!
Красьо, тука можеш спокойно да постваш снимки, най-много Тишо, Ники или онуй, лошото куче, да те баннат
Чекай само да се поЯвят нощните грации и ги метам с компроматите....
...за кучИто,маркучИто и сказките след дванаесе саатя,чувАл ли си нещо по новинязите...?
Туй "Красьо",ко идва като изказ и желание...?Гадно ти е,че е жена или...
Наздраве,и твоята не е лесна/евентуално/...!
Ееее, айде бе - съд...опа, не - събрахме се най-после! Допълзях и аз до бара
Айде наздравеееее, Ники, приятелю, къде си да покажеш всичко с което разполага бара и шведската маса (шведките-ВИП-ките избегаха некъде )!
Черпяяяяя и заради Зорето!
НАЗДРАВЕ!
П.П. Ама ви се сърдя, щото само Красито (и Женя-макар, че не влиза в бара) дойдоха да ни видят и се обадиха! Затова снимки - само срещу сериозен подкуп, упс мотивация бе, аааа, може и мото-вация!
Наздраве.
Фани, виждам, че сте "се събрали" и на живо в Балчик.
Ееее, айде бе - съд...опа, не - събрахме се най-после! Допълзях и аз до бара
Айде наздравеееее, Ники, приятелю, къде си да покажеш всичко с което разполага бара и шведската маса (шведките-ВИП-ките избегаха некъде )!
Черпяяяяя и заради Зорето!
НАЗДРАВЕ!
П.П. Ама ви се сърдя, щото само Красито (и Женя-макар, че не влиза в бара) дойдоха да ни видят и се обадиха! Затова снимки - само срещу сериозен подкуп, упс мотивация бе, аааа, може и мото-вация!
Сега за снимки разни думам,да минат през фотошопа ,че кат ма видят са оплашат
Ай Фани първото от теб ,щот закъсня ,пък аз после
Дзън
Наздраве, народе!
Красьо, тука можеш спокойно да постваш снимки, най-много Тишо, Ники или онуй, лошото куче, да те баннат
Чекай само да се поЯвят нощните грации и ги метам с компроматите....
То остана и тук да ма хокат ,и да негодуват и направо напускам,Фащам пътяснимки имам аз една две ,другото само джипки разни,нали за туй отидах аз ,а не да снимам дупета
ни съм гей още
фани е тук ,ма малката крейзи Зори ,га няма още.
Ай и на теб наздраве.
П.П. Ама ви се сърдя, щото само Красито (и Женя-макар, че не влиза в бара) дойдоха да ни видят и се обадиха! ...
А тук съм наздраве на всички.И тук да ви благодаря за страхотните емоции по време на състезанието.С нетърпение очаквам следващи срещи.Сега виртуално наздраве , а скоро и реално.
Альооооооооооо, 170 санта булка съм, не ме ли виждаш
Егн-то ти е малко,чакам да почерпиш баща ти са ослушва ти поне я свърши тая сложна работапък аз ти давам една снимка,тук дано се харесаш,ако не ще хвърля канончето
Ай пале честит ти празник,жива здрава .
Наздраве.
Фани, виждам, че сте "се събрали" и на живо в Балчик.
Е, така да е при всички срещи.
Тоя първия ми се чини познат от некъдеАпа аз днеска се утепах от работа из СофияЕх защо не съм един ръководител на животински единициВчера си бех взел една Каменица 2 литра и на сенката си пийнеш и замезиш с сланина„не вервайте че била холестиролна“пресен лук и варени яйцаА наздраве аз с препекчетои тава салатас
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Ам що не я гризна за вратния кабел...
Сладолед ще консумира...с тоя фарингит...майка и се уби да плаче и пустосва...разчитах на теб да не ми стане главата "таз душа камбана..."
Наздраве,ама...
Коментар