Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Абе ако не те вземе bodo, Аз ше те взема. Нема да те оставиме сама я. Ама без детето, че нема кой да го гледа
    Ти пък ,де ша ма водиш наборе ако е на сътезанието ,то ша мине докато доидеш от Перник
    Ай и на тебе наздраве

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    ...за последните срички,ако ти зачервят мАцуната,купи си шалче-спамиш...
    Носа зарастна,ама на дясната кунка верно останаха белези,като изгорено с олио...,май така ще си остане,гати слънцето...
    Ко не бяхте ме цитирали и двамата ,нищо нямаше да се види
    за туй слинце ,вземи от щерка си по голям фактор
    Ай наздраве наливам си вече едно пиене с балончета и паля една цигара,така за кеф .
    Последно редактирано от cveti; 29-05-09, 21:51.
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от krasito
      Ко не бяхте ме цитирали и двамата ,нищо нямаше да се види
      за туй слинце ,вземи от щерка си по голям фактор
      Ай наздраве наливам си вече едно пиене с балончета и паля една цигара,така за кеф .
      Кво да взема от щерка си?
      Ти май пишеш между второто и петото...,балончета дал господ...

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
        Ти пък ,де ша ма водиш наборе ако е на сътезанието ,то ша мине докато доидеш от Перник
        Ай и на тебе наздраве
        Е се некъде... Аз на състезанието нема да ходим, ама нали искаш некой да те взима / нищо че си гей, ще се прежалим за тебе / Та и това е добре че сме си набори... се ше измислиме къде да ходиме
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Кво да взема от щерка си?
          Ти май пишеш между второто и петото...,балончета дал господ...
          Не си ме разбрал ,думам да си вземеш плажно масло с фактор 20 примерно ,да не изгоришБалончетата от време на време ми пречат да мисля ,особенно ако станат много
          ай дзън.
          Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Е се некъде... Аз на състезанието нема да ходим, ама нали искаш некой да те взима / нищо че си гей, ще се прежалим за тебе / Та и това е добре че сме си набори... се ше измислиме къде да ходиме
          Почти са навихобаче ще зимам точилката ,дет ми думаш че съм гей

Коментар

Я хаващайте гората да тренирате бържи,няма време ей сега ще дойде събота.Пък за идването както е тръгнало май на стоп ще идвам
            Снимки тренировка не правят ,и аз зяпам снимки ма нищо нестава ,и клипове гледам и пак същотокато се гмурна в някой гьол немога да изляза.
            Пс ай дзън ,след малко си наливам кот е купил тамагочито и сядам.
            Ква гора бе Краси - ти не прочете ли - ще се състезаваме на п-л-а-ж-а - пък тук пясък няма отде да намеря - освен да отида на някоя кариерка по Марица, дето вадят пясък, ама не съм прежалила жипката още за бетоновоз...
            Ай дзън на всички!
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              Ква гора бе Краси - ти не прочете ли - ще се състезаваме на п-л-а-ж-а - пък тук пясък няма отде да намеря - освен да отида на някоя кариерка по Марица, дето вадят пясък, ама не съм прежалила жипката още за бетоновоз...
              Ай дзън на всички!
              Изчетах цялата тема аз но нали трябва да се тренира някъде ,за туй те пратих в горатапо асфалтя не е интересно майда се тренира.
              Ай дзън и на теб.
              Последно редактирано от krasito; 27-05-09, 22:03.

Коментар

Ай дзън на всички!
                Наздраве и от мен.
                Фани, аз тъкмо си мислех, че съм те разконспирирал, че тренираш усилено офроуд с Татрата, пък ти...

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Не си ме разбрал ,думам да си вземеш плажно масло с фактор 20 примерно ,да не изгоришБалончетата от време на време ми пречат да мисля ,особенно ако станат много
                  ай дзън.

Почти са навихобаче ще зимам точилката ,дет ми думаш че съм гей
                  Олекна ми!Тони Стораро те е оферирал...
                  Мир вам...,някой път брака е предпоставка за "разговори"...Ама Тони е безотговорен и весел/има го във Фейсбук намятан като мотика/...,та ENJOY IT...!

Коментар

Това
                    ...Почти са навихобаче ...
                    ми заприлича на "Добър ден, Марийке...Иии, бе Иванчо, колко си сладкодумен, с две думи ма кандардиса..." Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Наздраве и от мен.
                      Фани, аз тъкмо си мислех, че съм те разконспирирал, че тренираш усилено офроуд с Татрата, пък ти...

Ехаааа, Ники, наистина ме разконспирира - детката ми мечта (а и досега, особено при нахални шофьори и задръствания) ми е Краз-а, а по-следващата - Унимог....
                      Наздраве!
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ехаааа, Ники, наистина ме разконспирира - детката ми мечта (а и досега, особено при нахални шофьори и задръствания) ми е Краз-а, а по-следващата - Унимог....
                        Наздраве!
                        Де видя "КрАЗ" на фотото,булка?Или покрай Танасе всичкото го броиш за верижна машина...?

Коментар

Олекна ми!Тони Стораро те е оферирал...
                          Мир вам...,някой път брака е предпоставка за "разговори"...Ама Тони е безотговорен и весел/има го във Фейсбук намятан като мотика/...,та ENJOY IT...!
                          Абе маххх-е кой е тоя Тониаз него познавам ,само за Азис съм чувала винаги пишеш кодирано ма нищо .
                          ай наздраве ,че обед станало почти.
                          Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Това
                          ми заприлича на "Добър ден, Марийке...Иии, бе Иванчо, колко си сладкодумен, с две думи ма кандардиса..." Наздраве.
                          Таквоз ши е то ,на ко искаш да ти мяза,и ти стига си карал тоя джип на задно,да не стане някой беляи да останеш в гората.
                          И да си пииш редовно сока от ананас

Коментар

Абе маххх-е кой е тоя Тониаз него познавам ,само за Азис съм чувала винаги пишеш кодирано ма нищо .
                            ай наздраве ,че обед станало почти.

Таквоз ши е то ,на ко искаш да ти мяза,и ти стига си карал тоя джип на задно,да не стане някой беляи да останеш в гората.
                            Е с'я каламбура завря...Тони е Nivatest...,ама съм чувал/може и да греша/,че не е АзисТ...

Коментар

Бе, Максе, аз правилно видях Татрата на снимката, казах каква ми е била детската мечта бе!
                              Опа - кой каза Н-а-з-д-р-а-в-е-е-е!
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Предно не включвам. Не ми се е налагало. Това е Опел, не Сузуки. Сок пия. Хапчетата също. Редовно. Наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X