Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
    Е как да не тренираме?!! Аз всеки ден гледам снимки на АТВ-та
    Той и Нивата така....по цял ден гледа снимки на мацки на компа...почетвъртаряч.... Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      Краси, не дано, а непременно да дойдеш! Че то тая среща на Бара откога я гласим...
      Стягаме се де - не виждаш ли че все в бара киснем...
      Я хаващайте гората да тренирате бържи,няма време ей сега ще дойде събота.Пък за идването както е тръгнало май на стоп ще идвам
      Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
      Е как да не тренираме?!! Аз всеки ден гледам снимки на АТВ-та
      Снимки тренировка не правят ,и аз зяпам снимки ма нищо нестава ,и клипове гледам и пак същотокато се гмурна в някой гьол немога да изляза.

Пс ай дзън ,след малко си наливам кот е купил тамагочито и сядам.
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
        ...аз зяпам снимки ма нищо нестава...
        ...става,става-зависи от ставите и видеоматериала...
        А,ако ти е сив живота/колата-прошка да ти е...,съчувствам ти...
        Наздраве!

Коментар

Я хаващайте гората да тренирате бържи,няма време ей сега ще дойде събота.Пък за идването както е тръгнало май на стоп ще идвам
          Обади се, може пък да те взема на стоп....
          Снимки тренировка не правят ,и аз зяпам снимки ма нищо нестава ,и клипове гледам и пак същотокато се гмурна в някой гьол немога да изляза.
          И аз това му викам на Нивата, ама....
          Пс ай дзън ,след малко си наливам кот е купил тамагочито и сядам.
          Алкохоличка....кърканде....сарафош....пияница
          Наздраве.

Коментар

Само че аз си правя клиповете и снимките, и после си ги гледам. Или ме снимат де, зависи от ситуацията
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Само че аз си правя клиповете и снимките, и после си ги гледам. Или ме снимат де, зависи от ситуацията
              Ся кво, минутка за реклама а....ай гледай това тогава и мен ме снимат....
              http://vbox7.com/play:b1e4fd18

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                ...става,става-зависи от ставите и видеоматериала...
                А,ако ти е сив живота/колата-прошка да ти е...,съчувствам ти...
                Наздраве!
                ТЦ червено бял черен мие живота сив нищъ стават много билиТи сега ко реши ще дойдеш ли да направиш един плаж ,да се пекнеш малко на слънце ,че виж къв си бял.

Бодо......
                Ша са обадя аз ,ко мислиш ти ,кат няма с ко да дойда ,и витарал ни съм пила няколко дена ,знайш кво ми е .
                Пък ти си по-голям пияница от мен ,ни съ пръй ,на Дева Мария.
                Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Ся кво, минутка за реклама а....ай гледай това тогава и мен ме снимат....
                  http://vbox7.com/play:b1e4fd18
                  Признах я фруктиерата за проходима
                  Вкарай я тука, и я изкарай

Коментар

Няква калчица....Няма проблем. Специалист съм по вкарването и изкарването. Ъъъ, трябва ли да включвам предния мост... Наздраве.
                    ПП. Излъжи ме, че си излезнал сам оттам. Излъжи ме, моля те....
                    ППП. През тая кал ще мина на четвърта.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Няква калчица....Няма проблем. Специалист съм по вкарването и изкарването. Ъъъ, трябва ли да включвам предния мост... Наздраве.
                      Ако имаш вертикално излитане, най ще е добре

Коментар

ТЦ червено бял черен мие живота сив нищъ стават много билиТи сега ко реши ще дойдеш ли да направиш един плаж ,да се пекнеш малко на слънце ,че виж къв си бял.
                        Бодо......
                        Ша са обадя аз ,ко мислиш ти ,кат няма с ко да дойда ,и витарал ни съм пила няколко дена ,знайш кво ми е .
                        Пък ти си по-голям пияница от мен ,ни съ пръй ,на Дева Мария.
                        Наздраве
                        Глеедам,кое е за мен писано?
                        Сетих се,аз и да дойда,ставам за GPS къде са капанчетата,не плажа...
                        ...червенобялочерен думаш-ти си в калейдоскопа,не се тревожи-всичко ти е простено,даже да си омацаш сива колцата...
                        А,само един неграмотен въпрос-витарал се пие преди закупуване на Витара или след сделката...?
                        Ай дзън,дзън-весели звънчета...

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=62126Направо паднах под масата

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Глеедам,кое е за мен писано?
                            Сетих се,аз и да дойда,ставам за GPS къде са капанчетата,не плажа...
                            ...червенобялочерен думаш-ти си в калейдоскопа,не се тревожи-всичко ти е простено,даже да си омацаш сива колцата...
                            А,само един неграмотен въпрос-витарал се пие преди закупуване на Витара или след сделката...?
                            Ай дзън,дзън-весели звънчета...
                            Не искаш пак да си обелиш носа значисива ще е много грозна ,земе някой да не ме види ,тъй ша ма отнесе ,че и билборд немой ма спрече и някой дърво ще ми препречи пътя ,мани мани не ми се мисли чак.Червена черна и бяла ,най са ми арнисивата е за богаташитеПък за витарала пия ............,в тая криза ,пеша до Балчик ще ходя,ко не ме вземе Бодо
                            И аз ти думам дзън ,или пък цум воол,чиърс,и т.н
                            Последно редактирано от krasito; 27-05-09, 19:59.

Коментар

Не искаш пак да си обелиш носа значисива ще е много грозна ,земе някой да не ме види ,тъй ша ма отнесе ,че и билборд немой ма спрече и някой дърво ще ми препречи пътя ,мани мани не ми се мисли чак.Червена черна и бяла ,най са ми арнисивата е за богаташитеПък за витарала пия ,щот търся братче на мойта цървената ма няма ,се едни спретнати и много скъпи ,в тая криза ,пеша до Балчик ще ходя,ко не ме вземе Бодо
                              Абе ако не те вземе bodo, Аз ше те взема. Нема да те оставиме сама я. Ама без детето, че нема кой да го гледа

Коментар

Не искаш пак да си обелиш носа значисива ще е много грозна ,земе някой да не ме види ,тъй ша ма отнесе ,че и билборд немой ма спрече и някой дърво ще ми препречи пътя ,мани мани не ми се мисли чак.Червена черна и бяла ,най са ми арнисивата е за богаташитеПък за витарала пия ,щот търся братче на мойта цървената ма няма ,се едни спретнати и много скъпи ,в тая криза ,пеша до Балчик ще ходя,ко не ме вземе Бодо
                                ...за последните срички,ако ти зачервят мАцуната,купи си шалче-спамиш...
                                Носа зарастна,ама на дясната кунка верно останаха белези,като изгорено с олио...,май така ще си остане,гати слънцето...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 29 потребители онлайн. 0 потребители и 29 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X