Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Друго си е, когато марулите, лука и репичките си ги откъснал в двора си. Както направих току що. А, наздраве.
    А, стига бе. Един си пие истинска преварка, друг си има репички без нитрати, трети чист въздух,..и що сме били завистливи. Ми нормално е. Аз пием не'къв умрел джин.

Ми нема правда....

А НАЗДРАВЕ.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

а наздраве бре , мутри , аз съм на пикня , бира де вече четри литра ма ме фана
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Днес съм в добро настроение, подложих комшиите на DC-терапия, къркам си биричка и се хила кат' идиот...
        Една съученичка от механотехникума, наполовина чехкиня, (викахме и "пчИлата", хубаво момиче), се забременила случайно от друг съученик... в Прага!!! След двайсе и кусур години .... 'баси якия и търпелив търтей - фърчал до Прага....
        Да са ми живи и здрави и НАЗДРАВЕЕЕЕЕ!!!!
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

• Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Друго си е, когато марулите, лука и репичките си ги откъснал в двора си. Както направих току що. А, наздраве.
          що ме караш да фана едно такси че съм се налюскал и невида да карам и да ти доида на зарзаватите А , ма ше ти трябва и кофа ракия

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
          Днес съм в добро настроение, подложих комшиите на DC-терапия, къркам си биричка и се хила кат' идиот...
          Една съученичка от механотехникума, наполовина чехкиня, (викахме и "пчИлата", хубаво момиче), се забременила случайно от друг съученик... в Прага!!! След двайсе и кусур години .... 'баси якия и търпелив търтей - фърчал до Прага....
          Да са ми живи и здрави и НАЗДРАВЕЕЕЕЕ!!!!
          малеееееееееееееее , само да не се роди некое като мене със раширен стомах и апетит на змеи и мноооооого жадно баси

за Тишо и Макса , опаааа , http://vbox7.com/play:95b05ba2
          Последно редактирано от cveti; 24-05-09, 16:20.
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли
            малеееееееееееееее , само да не се роди некое като мене със раширен стомах и апетит на змеи и мноооооого жадно баси
            Море като знам татото..... и мамата.... 'бало си е аата.. ;-)
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

• Наздраве на всички сладури...нека ви почерпя

http://vbox7.com/play:8dadb839
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Юли
                за Тишо и Макса , опаааа , http://vbox7.com/play:95b05ba2
                Две недели още...
                Не човъркай люти рани...
                Абе,Наздраве!

Коментар

Еее, тая вечер отрано сте го подкарали Наздраве-то, браво, браво!
                  Юли, пиеницо ниедна, как можа да са напииш баш когат започва купоня
                  Аз пък вече мога да конкурирам бързоходците от едно време (моторизирана де ) - фърча не кат линейка ами кат....ъъъъ... и аз не знам как кво из Пловдив по задачи цяла седмица.... уфффф, я да седна при вас сега на теферич с шу-шу...не, тоя път ще е Загорка
                  Наздраве!
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

• мале как съм лизнал батерията и ми е хубаво , наздраве готини , при мен купана е як до мен си имам и компания комшиики домачадие , а наздраве

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                    Еее, тая вечер отрано сте го подкарали Наздраве-то, браво, браво!
                    Юли, пиеницо ниедна, как можа да са напииш баш когат започва купоня
                    Аз пък вече мога да конкурирам бързоходците от едно време (моторизирана де ) - фърча не кат линейка ами кат....ъъъъ... и аз не знам как кво из Пловдив по задачи цяла седмица.... уфффф, я да седна при вас сега на теферич с шу-шу...не, тоя път ще е Загорка
                    Наздраве!
                    ми нощеска бях до Бургас , беше ме натиснал хурмона , одеве се прибрах , и се налюсках ма ми е убаво , а наздраве
                    Последно редактирано от cveti; 24-05-09, 16:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      мале как съм лизнал батерията и ми е хубаво , наздраве готини , при мен купана е як до мен си имам и компания комшиики домачадие , а наздраве
                      А бе,готин-не ти чета романа читаво...
                      Комшийки за домочадие или комшийки С домочадие...
                      ...и ако е първата скорост/група,що ти да лизваш "батерията"...,то и за втората предавка въпроса е валиден...
                      ...на Ким да не си и зачислил някоя канавка...
                      Наздраве!

Коментар

Ха, наздраве на всички от компанията.
                        Да сте ми живи и здрави. Пийнете и замезете с по нещо за здравето на сина ни Косьо (нали е именик )

Последно редактирано от nickbochev; 21-05-09, 19:55.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

от рано я , два дена имен ден празнувам

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                            Ха, наздраве на всички от компанията.
                            Да сте ми живи и здрави. Пийнете и замезете с по нещо за здравето на сина ни Косьо (нали е именик )

Епа,мерси-да е живо и здраво детето!
                            Ама,Зорница/Деница/Аврора=Коледа,слагам и шишенце водка за съответно жадните по поводослучая...
                            Наздраве!
                            Последно редактирано от nickbochev; 21-05-09, 19:56. Причина: Допусната грешка в цитата от автора му. sorry

Коментар

НАЗДРАВЕ, яки пиянски песнички http://vbox7.com/play:5160694f

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                НАЗДРАВЕ, яки пиянски песнички http://vbox7.com/play:5160694f
                                Тази вечер и каската е безсилна...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X