Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Ще слушаш наборчето и бял ден няма да видиш...
    Виде ли,че е таферно-башка другото,покрай магданоза може и овчарски скок да правиш после...и право при/в комшийката...
    Аре наздраве,ако магданоза е малко или комшийките горница-свиркай.Ще носим матриал според нуждата човешка-дано не е голямата...
    Аз без магданоз съм си А са с магданозо жена ми каза че ше ми вика тия от околовръстното да ме успокоели
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Имам оплакване.
      Към производителите на телефони.
      К'ви са тия дребните дупки за кабелите.... Че и м'ръдат.
      Няма да качвам снимки. Не и тая вечер.
      Така уубао се бяха наредили сафридчетата в тиганчето, как да ги не снимаш.... Ма тая пуста бира ми изеде главата....
      Извод: по-добре да поарчиш некой друг лев за кола за жената, дето ша ги даваш по ченгета.... Да ми е жива и здрава,че ме трае, че и ме кара...
      Наздраве, народе, да слушам музика тая вечер нема сми
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве, Радо.
        Важното е, да ти е била хубава вечерта, пък техническите проблеми не са "болка за умирГане".
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Е до са свирих в една дискотека. Брибирам се, значи и гледам: у бара нема никой. Кое време е да спите, хора-а-а.
          А, от мене едно наздраве..
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Днеска ли слънчасах.... снощи ли....
            Едно такова, усилно ми беше... "очи тъмнеят, глава се люшка, уста проклина цяла вселена" както е казал Поета... На три места трябваше да ходя да ме черпят, само на едното отидох и се изнесох като бит педер@ст.... Лошо...
            Тежко...

А дали пък....
            Как беше за клиновете...

Абе, то се е видяло....
            Ай, Наздраве

А, ето го и главният виновник...
            Прикачени файлове
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Днеска ли слънчасах.... снощи ли....
              Едно такова, усилно ми беше... "очи тъмнеят, глава се люшка, уста проклина цяла вселена" както е казал Поета... На три места трябваше да ходя да ме черпят, само на едното отидох и се изнесох като бит педер@ст.... Лошо...
              Тежко...

А дали пък....
              Как беше за клиновете...

Абе, то се е видяло....
              Ай, Наздраве

А, ето го и главният виновник...
              Остави Хаджи Димитър и аналите,оправдавайки,по твоите тертипи мозъчната мъгла и крехки колене...
              За сафрида тук вървят едни орални течове,добре че не са мои-оня неумитник АзисТ щеше да ми гледа само задната табела...
              Ама Наздраве,като си рекъл...,то колко повече да се омацаш,като вече/от снощи/ си акостирал...
              п.п.-поздрави на Теди,както от мен,така/нарочни/ и от риботерминатора...

Коментар

Нек'ви люде днес си къпали чепаретата на кея, па набрали по една кофа сафрид... ама аз нали съм по консумацията, не мога да го разбера това удоволствие.... То, с вилицата да го дигаш - трудно, па к'во остаа да се кукнеш на тетраебаните с нек'ъв колец да се молиш на рибоците, после да си белиш носа, докато другите набиват...

И на рибояда специални поздрави....

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  Нек'ви люде днес си къпали чепаретата на кея, па набрали по една кофа сафрид... ама аз нали съм по консумацията, не мога да го разбера това удоволствие.... То, с вилицата да го дигаш - трудно, па к'во остаа да се кукнеш на тетраебаните с нек'ъв колец да се молиш на рибоците, после да си белиш носа, докато другите набиват...

И на рибояда специални поздрави....
                  Трудно се присетих,що ти викат "ГАДЕВ",ама по-добре после,отколкото ич...Тва за човката беше баяджа реваншистко,оня дребосък с кахъри при Ватерлоо да не ти е Уйчо...
                  Наздраве!

Коментар

Нещо се настървих на магданозТа пак същата салатаС препекчетоНаздраве на всички
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Нещо се настървих на магданозТа пак същата салатаС препекчетоНаздраве на всички
                      Ха ! Наборе , ти па на магданоз ли ?! Те хората са измислили шпек- салам за таа работа . Дига ракетата като кран електрически стълб - от лежанка . Даже Макса тема е пуснал по въпроса - да ни дразни днеска
                      Тури една краставица на магданоза и два домата и налегай на препечницата ! Аз съм ти компания
                      На здраве !
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ха, наздраве на всички, ама днес ще съм по до рано, че утре ще пътуваме към Трявна за състезанието от ендуро шампионата.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Ха ! Наборе , ти па на магданоз ли ?! Те хората са измислили шпек- салам за таа работа . Дига ракетата като кран електрически стълб - от лежанка . Даже Макса тема е пуснал по въпроса - да ни дразни днеска
                          Тури една краставица на магданоза и два домата и налегай на препечницата ! Аз съм ти компания
                          На здраве !
                          Гадна панацея/закономерна и бетонирана/ по тия земи ще излезнеш...
                          Коджа краставица с два памидора отдоле мирише на...квот си мирише...
                          После магданоза нам'кво си...
                          "Трибестан" за вас двамцата,самолета на фафели тип "кремиковска сглобка" и райско-царкировски ослихтяваници...
                          А саламчето бива-спестява 9 KW/час и канго...
                          Имам едно оплакване,но то е на база резонанс и цикличност...

Коментар

Аз се завърнах!Наздраве!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              На здраве !
                              Шпек ама от Тошово време а не тоя сегашния
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Гадна панацея/закономерна и бетонирана/ по тия земи ще излезнеш...
                                Коджа краставица с два памидора отдоле мирише на...квот си мирише...
                                После магданоза нам'кво си...
                                "Трибестан" за вас двамцата,самолета на фафели тип "кремиковска сглобка" и райско-царкировски ослихтяваници...
                                А саламчето бива-спестява 9 KW/час и канго...
                                Имам едно оплакване,но то е на база резонанс и цикличност...
                                Шо беше тва трибестано и дали действа
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X