Ей,тази вечер е само за мъже май,а,амчи ний жените ко ша праим,ша перем ли бре,е па можем и да правиме друго,я НАЗДРАВЕ и ви желая приятна и готина вечер на всички де, да няма недоволни
Откровенно казано чукането си е чукане ,@бането @бане.............като спреш да се празниш навънка започваш да се пълниш навътре.............Та наздраве седнах на водка............Глупости ли това си е живата истина..........дори мога и да се аргументирам.............Щот нали ти е ясно че е едно да кажеш:
Отивам да чукам ...а съвсем друго.....:
Е@а и бягам........
Последно редактирано от nickbochev; 01-04-09, 01:06.
Причина: цензура
Ей ги пак. Зевзеци. Уточних аз, че става въпрос за фаянс и теракота, ама кой за квото си мисли....Наздраве.
Като толкова искате да....чукате, имам още 2-3 секача, чук и тесла...идвайте, че има още плочки за...доизчукване
Ама не, важното е да се разводнява темата, че ги няма модераторите да ви лепнат по едно наказание......за спам
Са ша пиете или ша .......Наздраве де...
Ей ги пак. Зевзеци. Уточних аз, че става въпрос за фаянс и теракота, ама кой за квото си мисли....Наздраве.
Като толкова искате да....чукате, имам още 2-3 секача, чук и тесла...идвайте, че има още плочки за...доизчукване
Ама не, важното е да се разводнява темата, че ги няма модераторите да ви лепнат по едно наказание......за спам
Са ша пиете или ша .......Наздраве де...
Чукането е работа...и в сутиен да я сложиш(работата),тук удряш(чукаш) на камък.Нема никой от тук присъстващите да я пипне.По-добре корем от бира,отколкото гърбица от чуканеОпс,ралта
А бре ей , маскари, туй тука е бар, а не публичен дом! То да не се стопли малко и се разгонихте кат котаци... Абе, де са жените ви? Спят ли че не видАт какви ги пишете!
А бре ей , маскари, туй тука е бар, а не публичен дом! То да не се стопли малко и се разгонихте кат котаци... Абе, де са жените ви? Спят ли че не видАт какви ги пишете!
Мани ,не думай...Моята е до мен,ама добре че си мисли че тука само за джипки си говорим,та не гледа много-много.Аз затова бях против да го обръщаме на бардак още в началото.Че как боли с маркуча на пералнята... А наздраве,нерези!
Коментар