Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
    п.п. От днес не сме ли ваканция?!
    И аз искам ваканция.......не може ли и за мен. Че иначе трябва пак да ходя на работа. Това си е несправедливост да няма ваканция за работещите. Май ще трябва да се примиря най-накрая и да си пусна 45 (работни) дни отпуска.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      И аз искам ваканция.......не може ли и за мен. Че иначе трябва пак да ходя на работа. Това си е несправедливост да няма ваканция за работещите. Май ще трябва да се примиря най-накрая и да си пусна 45 (работни) дни отпуска.....
      Е,ти пък ваканция,поне изчакай да дойде Великден,па ако остане време за това де,айде малко почивка,че днес от това хубаво и топло време- само за биричка е ,НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
        Здравей,мъниче,как върви школото,и НАЗДРАВЕ да ти кажа- ама сигурно не си много по пиенето-ама нищо
        Ами, върви школото - не се оплаквам повече от нормалното. Малко съм понатрупал извинени отсъствия и нещо се опитват да ме натиснат за пропуснати часове, ама при лекарско семейство като моето все ще се измъкна някак.
        Иначе в последно време изобщо не пия, сега ще си отворя една бира колкото да не е без хич. Наздраве!

Ами, пускай си отпуска, ще можеш да пиеш от сутринта в кръчмата. Само гледай да остане за лятото, че да не се наложи тогава да се "разболяваш" и да си пуснеш болнични, като домашното лечение ще представлява плацикане в морето - казват, че било здравословно.
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Само гледай да остане за лятото, че да не се наложи тогава да се "разболяваш" и да си пуснеш болнични, като домашното лечение ще представлява плацикане в морето - казват, че било здравословно.
          Предпочитам да ходя в Родопите....това печене на плажа ми прилича на барбекю за руси силиконки и гладни гларуси....

Коментар

Предпочитам да ходя в Родопите....това печене на плажа ми прилича на барбекю за руси силиконки и гладни гларуси....
            Ами, всеки си има предпочитания. Пък май по-младите си падат повече по морските изживявания, а след като навъртят годинките - бягат в планината.
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Ами, всеки си има предпочитания. Пък май по-младите си падат повече по морските изживявания, а след като навъртят годинките - бягат в планината.
              До някъде си прав,мъниче,ами ние дето сме на средна възраст-на къде сме- на морето или планинатаАз за всеки случай да ви кажа НАЗДРАВЕ,че да не се сърдитеА пък нали знаеш- който има джипка - ще му се да е в планината

Коментар

Наздраве-е. Цел ден копах у дворо. Садих лук и моркови. Да се е@а у диджейо. Най-интересното е, че една бабичка комшийка с болни крака на 78г. прекопа днеска два пъти повече от мене. Баси..
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                  Наздраве-е. Цел ден копах у дворо. Садих лук и моркови. Да се е@а у диджейо. Най-интересното е, че една бабичка комшийка с болни крака на 78г. прекопа днеска два пъти повече от мене. Баси..
                  Ей,Траялче да не би да е от ЕГН-ето,а ,че да е от него сигурно,а НАЗДРАВЕ,и като станат морковите,да пратиш малко и към Русе

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
                    Ей,Траялче да не би да е от ЕГН-ето,а ,че да е от него сигурно,а НАЗДРАВЕ,и като станат морковите,да пратиш малко и към Русе
                    Абе не е от ЕГН то. Оная бабичка е мно-ого дърта, пък си копае. Някога, като бях на 18,баба ми и тя си копаеше повече от мене. А, наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

Аз пък днес чуках в банята.....(за зевзеците уточнявам, че това действие се извършва с голям чук и секач с цел отстраняване на стари керамични плочки, които се нуждаят от подмяна), и се замислих, че май е крайно време да се появя на работа, не за друго, ами хората в крайна сметка ми дават заплата де , та смятам вече да го приключвам този ремонт и да се включвам активно във форумните мероприятия (оспамване на къде що видя темички) А Наздраве да е....

Коментар

[quote=bodo;697362]Аз пък днес чуках в банята.....(за зевзеците уточнявам, че това действие се извършва с голям чук и секач с цел отстраняване на стари керамични плочки, които се нуждаят от подмяна), и се замислих, че май е крайно време да се появя на работа, не за друго, ами хората в крайна сметка ми дават заплата де , та смятам вече да го приключвам този ремонт и да се включвам активно във форумните мероприятия (оспамване на къде що видя темички) А Наздраве да е....[/quote/
                        И аз чуках днес в банята,ама понеже съм на хоросан...плочки немаше...
                        Наздраве!

Коментар

Аз па чуках в спалната НАЗДРАВЕ
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            И аз чуках днес в банята,ама понеже съм на хоросан...плочки немаше...
                            Наздраве!
                            Ъъъъъъъъ....хоросана ли чука, или.........Наздраве.

Коментар

Нива, да не си пробва новите рога?
                              Ха наздраве!!!
                              П.П. Стига писахте бре, не мо'а ви смогна да чета...
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Е-ей. Тая тема тука е за пиене, а не за чукане. За чукането требе да се пусне нова тема. А, наздраве.
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X