Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Наздраве на всички рожденници, Тишо, Пепи и други такива чирози....
    Наздраве и на девойките, дето ни красят и окултуряват....
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Привет!
      Я...те Тишо и Пепи били рожденици...
      Ха честито и от мен...
      Ми много слабо тая вечер...несериозници сте вие...вий ся уважавателима мене или да...значи като съм на работа си поркате колективно...прайте си ихото без мен...пък ся не...нали...
      Ама котуй, а наздраве и от здраве да не се отървем...
      Пък за пачата...ми аз тая вечер съм самичак...и за това...то иначе дъха ти става като на Змей Горянин...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Наздраве банда! Ей сега се прибирам, празнувах с приятели. Черпя всички по едно! Бъдете живи, здрави и по-щастливи!

Коментар

Наздраве, Тишо.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Наздраве банда! Ей сега се прибирам, празнувах с приятели. Черпя всички по едно! Бъдете живи, здрави и по-щастливи!
            Жив и здрав,пия едно за твое здраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              ЗдраФ, праФФ, кураФФФ!!!
              От толкоз много виртуални черпни свърши и бурето с ракийката....
              Ама живи и здрави да сте...

Стига спали!!!!
              От сън спомен няма.
              Наздраве!!!
              http://www.youtube.com/watch?v=u8sENrNnc14
              Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:12.
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

Еееееее,, Тишо много исках във такъв момент да сме един до друг ,мамаму стара , но ако си бил щастлив нищо друго нама значение , дерзаи приятелю , НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                Наздраве, Тишо.

стоиш до един чъсъ а недоиде а пиеме аз сега се прибирам от горе а наздраве
                Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:12.
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff
                  Стига спали!!!!
                  От сън спомен няма.
                  Наздраве!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=u8sENrNnc14
                  Наздраве.
                  Радо, с това парче ми припомни миналата пролет и концерта в Ловеч. (С Twisted sister и WASP приключи Ловеч парти фест 2008)

Ето и поздрав с две парчета от страничния проект на Дий Снайдър:

http://www.youtube.com/watch?v=yw_Zk...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UTM7kIX_D3E
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

каде сте бре
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      каде сте бре
                      Тук, къде да сме.....наливаме и режем мезето. Наздраве!

Коментар

Отивам за пуканки и чипс да гледкам тъпоумно/по хамериканстки/ на Маркуча простотията със сватосаните комплексари...
                        Баси,за чии натътрузих четири телевизора по стаите...
                        ...или да си поркаме тука или да паля маторя на сателита-квото и да намеря/без arabsat/ се ще се ядва,иначе само се плацикам с електромера.
                        Наздраве!

Коментар

Наздраве, хора. (сливова)

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Отивам за пуканки и чипс да гледкам тъпоумно/по хамериканстки/ на Маркуча простотията със сватосаните комплексари...
                            Баси,за чии натътрузих четири телевизора по стаите...
                            ...или да си поркаме тука или да паля маторя на сателита-квото и да намеря/без arabsat/ се ще се ядва,иначе само се плацикам с електромера.
                            Наздраве!
                            Ми като гледаш телевизия, аз само новините.....писнало ми е от ТВ игри, реклами и мирикански филми.......Наздраве
                            http://varna.dir.bg/2009/01/30/news3928031.html

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              Ми като гледаш телевизия, аз само новините.....писнало ми е от ТВ игри, реклами и мирикански филми.......Наздраве
                              Гледам-чушки,докато киризех новините им слушах помпозните тъпотиии,ала реклама "боб с наденица" в сексшоп...
                              Ама ме избръмча халтавия у чутурата с какви л@йна тъпчат вечерите,когато е нормално да отпуснеш,а не да оглупяваш...
                              Наздраве!/имало пиянски раздели по форумите с голяма посещаемост-верно...чак сЪ чудЪ/

Коментар

Не "точно" пиянски, по скоро чат раздел.........Наздраве

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X