Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Вчера мих нивата.... За к'во....
Голема кал днеска. Ама поне се забавлявах. Водих две девойки от разплащателната агенция да гледат дивечовите ниви.... Кат' падна и второто огледало ми се стори че отзад бая позамириса...
Наздраве, отивам да преслушам бурето, дали ше пусне трета каничка тази вечер.....Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеВчера мих нивата.... За к'во....
Голема кал днеска. Ама поне се забавлявах. Водих две девойки от разплащателната агенция да гледат дивечовите ниви.... Кат' падна и второто огледало ми се стори че отзад бая позамириса...
Наздраве, отивам да преслушам бурето, дали ше пусне трета каничка тази вечер.....Че, ти си за окайване...
Наздраве с каквото там ти е останало.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеВчера мих нивата.... За к'во....
Наздраве, отивам да преслушам бурето, дали ше пусне трета каничка тази вечер...... А кажи къде са , аз на фронтерата съм сложил гуми за кал ,ръгам яко ! ... а ! и .... "удобна задна седалка имам аз .... "
Наздраве с втората кана !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеБре, само това ли остана от буренцето?Че, ти си за окайване...
Наздраве с каквото там ти е останало.
.... Важното е да кипи духовен живот....
После - що сме пиели бира.... ми кат свършат домашните... от купешките само на бирата имам доверие....
Поздрав за уморените "коне"....
http://www.youtube.com/watch?v=TtjzV...eature=relatedНай-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Наздраве, отивам да преслушам бурето, дали ше пусне трета каничка тази вечер.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеТи па да не земеш като Андрешко да ги остайш в калта сега. А кажи къде са , аз на фронтерата съм сложил гуми за кал ,ръгам яко ! ... а ! и .... "удобна задна седалка имам аз .... "
Наздраве с втората кана !
Как ша ги остаа.... виж -да ги подмокря... по можеНай-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеУдобна, ама непромочаема ли е?
Как ша ги остаа.... виж -да ги подмокря... по можеСамо свиркай
А, и още - арни ли са девойките? Да не са някои страшили?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТи ги подмокри пък аз ще ги довърша.Само свиркай
Съмнявам се обаче, че скоро ще пожелаят да се качат на аХтомОбил...
Така изглежда днешният път през лятото.....
Последно редактирано от gadeff; 28-01-09, 21:47.Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТи ги подмокри пък аз ще ги довърша.Само свиркай
А то за страшили пак не е проблем , и стъклата съм затъмнил отзад , абе комбайн отвсекъдеТоплата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеБе едната сигурно е била девойка някога... ама корава, още фаща окото... другото - русичко, синеоко... почти съм сигурен, че може и да говори.... мъкаа, колко мъка има на този свят....
Съмнявам се обаче, че скоро ще пожелаят да се качат на аХтомОбил...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеАааааа, аз си имам принципи бе. Не си падам по блондита. Роди ма, мамо, тъпичко, аз ша са изруса самичко.... Качват се, зависи от мотивацията. НаздравеТоплата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеАбе доброто прасе сичко яде .прасетата (като мен) ги ядат....няма казвам отде се почва еденьето
Наздраве.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеНе бе....хубавите ябълкипрасетата (като мен) ги ядат....няма казвам отде се почва еденьето
Наздраве.
Наздраве !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеЕ убаво , мръщи се тогава на блондинките .... Манджия !
Наздраве !
Абе, не съм пил ябълкова ракия....
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар