Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx
    Винаги требе салатопроизводител,докато полумъртъв излазяш от нужника и се обясняваш в лИбов...
    тежко му ,който го нема(салатопроизводителя),може и да се пореже човек...А на здраве
    Па един,в съда казал:,,Докато ми правеше салатката,жената взе ,че се поряза...И аз,за да не се мъчи,взех,та я застрелях...''
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Максе,човек под 65 кг.няма право да пие алкохол.ДИгни поне едно кило, бе,човек..
      Ъхъ,баш!
      НАЗДРАВЕ!
      Тая тъпня Далай Лама ли ти я изтресе?

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Не ми познаваш тертипа на кодошене,та да не се обидиш...
        Твойта и кажи от кое се слабее и я почвай...,ако не търсиш като мене агнешко по Гергьовден.
        А за оките-верно ще излезе при мен грижа с глисти.Аз ям много и от 11клас+2 години казарма пак съм същите кила.Срам-не си отговарям на годините.Даже и не сколасах грам да оплешивея...
        Мани за пореден път.
        Ама децата да са живи и здрави!
        НАЗДРАВЕ!!!
        Не се притеснявай Макс носим на майтап мноооого.Ти си направо стръв за младите гаджетаЕх да бех като тебеА аз стръв за дърти гаджетаИ кво ше ги праиме

И аз минАх на водчица с кисело зелце и зехтин. А,Наздраве.И докато си пийвам си разсъждавам, дали пък без жена да ми се пречка в краката не е по-добре. СТАРИЯ, аз пък съм 182/120, пък кво да праа.Под голям камък-голяма риба,са казали хората.
        И скоро тебе да ме осветлиш по въпросите на зайцеотглеждането.
        Мале Траялче тебе ти требе тая от аватара и една седмица затворен без почивен денА за зайците винаги съм на разположение и не пием многосамо до като паднем под масата.В ъв форума заиците бг може да ме откриеш пак Стариямного хубав форум само за зайци.
        Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 08:56.
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
          Не се притеснявай Макс носим на майтап мноооого.Ти си направо стръв за младите гаджетаЕх да бех като тебеА аз стръв за дърти гаджетаИ кво ше ги праиме
          Кухнята,саладжоса и да пишат туканкана докато наживо си тръшкаме чашите и мезелъците покрай някой гьол.
          Млади,стари...
          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Ъхъ,баш!
            НАЗДРАВЕ!
            Тая тъпня Далай Лама ли ти я изтресе?
            Абе какво е едно кило? Две бири и почваш на твърдо
            Защо мислите съм на бира...?? ама проблем с канализацията, и се не мога да прескоча към водката
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ааа, ял съм заешко от Стария. Наздраве, Тони.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Абе какво е едно кило? Две бири и почваш на твърдо
                Защо мислите съм на бира...?? ама проблем с канализацията, и се не мога да прескоча към водката
                Дън ти се е затлачил нужника??????????????
                Де се смърца до сегинка????????????????
                А защо си на бира в тая енергийна криза???????????????????
                НАй-здрави и по-здрави...

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                  А на мене гаджетата много ми бегат,щото не мога по-малко от 3 часа. Да пия,разбира се.А,Наздраве.
                  Я,и Нивата се появи.Ми,наздраве.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Aз май алко закъснях а! Докато запаля печката,че децата,че майка им,и вие сте почнали.Налях юза и ще ви догонвам.
                    Наздраве да го е!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      Aз май алко закъснях а! Докато запаля печката,че децата,че майка им,и вие сте почнали.Налях юза и ще ви догонвам.
                      Наздраве да го е!
                      Не можеш ни стигна. Винаги, поне тази вечер де, ще съм две пред тебе.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                        Ааа, ял съм заешко от Стария. Наздраве, Тони.
                        Тоя дебелак Колоналче беше хранен само с Вакарелско сено и овес от наща нива без грам изкуствена тор .Че нема пари за селитра не за другоАма па така стават ЕКО щеш нещешНаздраве ама ми свърши домашарката и взех едно 200грама карнобатска тоя къде я е измислил карнобатската трябва да се обеси на първия стълбегати гадоста УУУУУх ама като нема друго
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

А на мене гаджетата много ми бегат,щото не мога по-малко от 3 часа. Да пия,разбира се.А,Наздраве.
                          Я,и Нивата се появи.Ми,наздраве.
                          Аз па ги помня по два...,па си пия докато ме гепи гравитацията...
                          ...в задни летА,сега благоверната ми свикна на чалъмите и пита с колко мазнинка и сол да е саладжоса...
                          ...а и вече не ми се ходи за сърнешко,по ми е отпочинало за рибка и да гледам големия гьол/Дунав/...

Коментар

Наздраве от мое здраве за ваше здраве да сте живи и здрави.
                            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Дън ти се е затлачил нужника??????????????
                              Де се смърца до сегинка????????????????
                              А защо си на бира в тая енергийна криза???????????????????
                              НАй-здрави и по-здрави...
                              Не се е затлачил, ама малък е преливника... и навъртам доста километри от масата до тоалетната
                              На работа не ми дават да пия алкохол, и за това се наливам с бири... Криза не криза се ми е тая. Трябва да има обмен на веществата
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Наздраве да го е!
                                Жив да си Джарта и сигурно с домашарка е пълен този юз да го е.....А аз карнобатска егати срамът
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X