Дърто, тренираш ли за събора? Че съм замислил да предложа състезание за надпиване с бира
Виличке, виждам, че разбираш от хубава музика.
Ето и един поздрав специално за теб- Deep Purple-Sometimes I feel like screaming
А наградата ....
Прикачени файлове
Последно редактирано от nickbochev; 05-08-09, 22:37.
Причина: цензура
Дърто, тренираш ли за събора? Че съм замислил да предложа състезание за надпиване с бира
Виличке, виждам, че разбираш от хубава музика.
Ето и един поздрав специално за теб- Deep Purple-Sometimes I feel like screaming
Помисли си йош един пътНема да се над еб...ме а ше се надпиваме тука влизат в сила други измерения
Добре че ората са ни приятелчета та не качваха снимки от предишния събор Абе срамни сцениама ако ти е за сефте
Хахаха събора ще ми е за сефте, пиенето - НЕ. Само дето аз съм си казала че не съм във вашата категория А именно аз съм за сега по "софт-офроуд" и "хард-алкохол и пържоли", по-натам мисля да мина на "хард-офроуд" и да си остана на "хард-алкохол". Бирата е за ценители, аз не мога да я консумирам - не ми понася
Хахаха събора ще ми е за сефте, пиенето - НЕ. Само дето аз съм си казала че не съм във вашата категория А именно аз съм за сега по "софт-офроуд" и "хард-алкохол и пържоли", по-натам мисля да мина на "хард-офроуд" и да си остана на "хард-алкохол". Бирата е за ценители, аз не мога да я консумирам - не ми понася
Не мало с кои да се збереш та дасе научиш
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар