Немам думи...Мога само НАЗДРАВЕ да казвам ...Много мина малко остана.Ега новата да е по добра от старата година че вече е мазало ...
А Траялчето сигурно вече не знае къде е и как да пусне музиката
НАЗДРАВЕ
Дойде ред и аз най-накрая да пробвам нещо "по-твърдо".
Както е ставало дума и по-рано, Нова година е един от случаите, когато си позволявам да опитам примерно една малка кайсиева ракия.
Наздраве.
Дойде ред и аз най-накрая да пробвам нещо "по-твърдо".
Както е ставало дума и по-рано, Нова година е един от случаите, когато си позволявам да опитам примерно една малка кайсиева ракия.
Наздраве.
Ники,Не се излагай.Знаеме че ти не пиеш,ама пий за Юли.А той пие по много и не малки
НАЗДРАВЕ
Максе,Весело посрещане на новата година.И минавай по често за по напитка покрай нас,и ние сме хора
Ники,няма ли да се местиме по масите?Аз не мога да се отърва от компа.Тъкмо го оправих,и сега ме натискат да записвам, музика
НАЗДРАВЕ
Грам съмнение нямам че сте много качествени люде-тъпо ми се стекоха ситуациите и позабравих лаптопа.Но,живот и здраве пак ще се освиним в любимия за всички раздел!!!
Честита 2009-за всички от сърце!!!
Дано?!
Бъдете по-щастливи от колкото ви се иска...!
Грам съмнение нямам че сте много качествени люде-тъпо ми се стекоха ситуациите и позабравих лаптопа.Но,живот и здраве пак ще се освиним в любимия за всички раздел!!!
Честита 2009-за всички от сърце!!!
Дано?!
Бъдете по-щастливи от колкото ви се иска...!
Дано.Приятно посрещане и тн...
Живот и здраве...Това е най важното.Без него не можеме.
НАЗДРАВЕ!!! Остана един час...Май ще я посрешна в съзнание новата 2009г.
Наздраве Ниватест аз като никога съм сам без компания та и аз ше изкарам до дванайсе
Как че си без компания?Ти нас не ни ли броиш за хора?Не сме ботове Все пак сме си виртуални приятели(надявам се някой ден и реани)!
Та НАЗДРАВЕ.За наше здраве
Коментар