Адаш, добре сте си вие. Имате си производител на бира - работещ, не като нас.
Наздраве.
Ами купувайте си от нашето.
Така съм свикнал с вкуса на Шуменското, че бири с по-високо качество ми се струват неприятни на вкус.
Ама това е силно субективно.
Пия и Каменица, и Загорка, стига да има кой да почерпи
Така пред мониторите сте много смели, ще ви видим на събора след месец.
Сега ми дойде идея-да предложим на Злати да организира състезание по най-бързо изпиване на литър бира. Или по изпиване на най-много бира без посещение на WC. Като ви четох, преди няколко страници се хвалихте кой колко бил изпивал преди няколко века-като бил млад. Ма сега дрът зайчар, не мое се бори с нас-21 годишните...
Ами купувайте си от нашето.
Така съм свикнал с вкуса на Шуменското, че бири с по-високо качество ми се струват неприятни на вкус.
Ама това е силно субективно.
Пия и Каменица, и Загорка, стига да има кой да почерпи
Така пред мониторите сте много смели, ще ви видим на събора след месец.
Сега ми дойде идея-да предложим на Злати да организира състезание по най-бързо изпиване на литър бира. Или по изпиване на най-много бира без посещение на WC. Като ви четох, преди няколко страници се хвалихте кой колко бил изпивал преди няколко века-като бил млад. Ма сега дрът зайчар, не мое се бори с нас-21 годишните...
Коленце не метай камъни у нашата градинаЧе се видиме на събороТи тренирай мале с Камениците
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
И в Улпия Сердика беше зверска жега. Та се налага да я забравим с помощта на добре изстудени напитки.
Следователно - наздраве, Фани!
Цел ден бачках по камиона правих гуми и други щуротии.А ма
са си пием тука на 900м. надморско равнище и ми е екстраНики кой те е вързал у София да седиш и да страдаш немаш ли село или вила барем из окръга
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар