Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    ...аве мноо бавно пиша ве...
    Ей това е култово....ще Ви разкажа случката. Седят двама мои колеги и си говорят. Както може да се очаква, между мъже - разговора е за жени. Единия се хвали : мой, ако знаеш колко мацки съм забил в скайпа, лаф тва онова, после среща, кафенце, ресторант, хотел....много женско в тоя скайп, чоек. Другия : мен, абе то и на мен ми се е...., ама много бавно пиша веее Наздраве, за всички стенографи

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Нали? И като имаш предвид, че съм модератор в два форума и администратор в още един, смятай какво чудо ми е на главата. И то в неделя вечер...
    Мдаааааааа.......тежка е царската корона, самотно и ветровито е там на върха Наздраве
    Последно редактирано от cveti; 16-04-09, 21:11.

Коментар

• До: Бар "Наздраве"

Нали? И като имаш предвид, че съм модератор в два форума и администратор в още един, смятай какво чудо ми е на главата. И то в неделя вечер...
      Ужас Е, наздраве - ние ще пийнем и за теб

bodo, готин виц А, не било виц
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Красиииии, по леко със стрелбата, че стават рикошети....ще пострада някой невинен. Наздраве
        Ти незнаеш какъв свинарник заварих ,масата пълна с боклуци и на земята също ,в коритото на чешмата 7/8 бр сурови наденици,не ще ги ,ами незнам
        НАЗДРАВЕ
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
          Ужас Е, наздраве - ние ще пийнем и за теб

bodo, готин виц А, не било виц
          Филмът е създаден по действителен случай. Мога при желание да те запозная с участниците. Наздраве
          ПП. Тази култова реплика ще влезне най-малко в химна на ВМС

Коментар

Привет!
            Аверчета аз кат съм тавряс пиша бързо...
            Нищо, че съм вишист с няколко след дипломни квалификации...и на мен ми се е...
            Наздравичката...
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Наздраве, наздраве-е-е.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Привет!
                Въй...ужас как ще ставам утре в шест не знам...
                Допивам и си лягам...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Оф, аз ще ставам в 7...

Ама днес целия празник си го изкарах на кока-кола, че бях с дете и кола. И сега ще си допия уискито с кеф
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                    Оф, аз ще ставам в 7...

Ама днес целия празник си го изкарах на кока-кола, че бях с дете и кола. И сега ще си допия уискито с кеф
                    Това е предимството да почиваш в понеделник. Утре ще се наспя на спокойствие. Всичко ще е на работа, и никой няма да ми досажда
                    Наздраве...
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      ... Утре ще се наспя на спокойствие....
                      Гадина... Помисли за хората, които ще станат в 5:00 за да отидат да служат на Републиката....и ги почерпи поне. Наздраве

Коментар

А какво да кажем ние с гайдите дето не работим?

Коментар

А какво да кажем ние с гайдите дето не работим?
                          Не казвайте нищо...абе, Тишо тая кръчма си е твоя нали така. Няма ли малко да я боядисаш, бе, кви са тея опушени тавани, тея очукани стени....ша викна ХЕИ-то да знайш. Ама-ха Викам, майстори нема ли да ти треят бояджии . Наздраве, начи, зеам 5 бири на квадрат, да ма имаш предвид де мезето отделно !!!
                          ПП. Корупцията ощетява всички Вас.....
                          ППП. Не работел, а....пере пари тука у кръчмата (лично съм виждал едно дърто BEKO при касите с бира), па и са фали,айде де...

Коментар

добър вечер, наздраве на всички , ще гледаме ли мото джи пи

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
                              добър вечер, наздраве на всички , ще гледаме ли мото джи пи
                              Ще гледаме тавана на спалнята....я кое време станало. Ай лека на всички и утре - русата, че умната е за мене. И ако смеете я пипнете, ша ви прата линк към мишената от другата тема Не съм казал, но повтарям тея камънье и желзата да ги занесете до оградата и да ги запалите. Ся...Начи...Аку... ни мъ слушъти, ша пусна слух за обща мобилизация и са мулети дъ ни съ паднити при мен

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                                Не казвайте нищо...абе, Тишо тая кръчма си е твоя нали така. Няма ли малко да я боядисаш, бе, кви са тея опушени тавани, тея очукани стени....ша викна ХЕИ-то да знайш. Ама-ха Викам, майстори нема ли да ти треят бояджии . Наздраве, начи, зеам 5 бири на квадрат, да ма имаш предвид де мезето отделно !!!
                                ПП. Корупцията ощетява всички Вас.....
                                ППП. Не работел, а....пере пари тука у кръчмата (лично съм виждал едно дърто BEKO при касите с бира), па и са фали,айде де...
                                ХЕИ-то не ма плаши - и те са хора, и те трябва да ядат. И се хранят добре
                                Ама щом се цаниш за по 5 бири на квадрат ше те зема да поосвежиш малко интериора. Ще боядисаш стените на виолетки , таваните на детелинки , а мазите на лионски наденички/ да има и за английските летци/... А, щях да забравя - тоалетните ги искам на гейчета /от женски род/... Та тъй....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X