Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
    Вили, що така уплаши Мимето - сега се зачете и кой знае кога ще успее да навакса, я дай да й опростим четенето, пък тя е готина и ше почерпи и без да я подсещаме!
    Еее, ти пък - нали подчертах, че се шегувам
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Наздраве Народе. Ето един поздрав за дръвчетата ДръвО
      Амчи НАЗДРАВЕ ама нещо слабо е тази вечер бре,няма ли желаещи да си пийнеме ааааааа

Коментар

Стягат се за утре останалите
        Наздраве на присъстващите!
        И за здравето на отсъстващите!
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

EE никой не ще да ми казва наздраве,сама ли да си викам наздраве нещо да няма сърдити или обиденинито цветенцата ми харесахте ни нищо
          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Привет!
            Наздраве...имам още мъничко да си довърша бутилката...
            Наздравичката...
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
              EE никой не ще да ми казва наздраве,сама ли да си викам наздраве нещо да няма сърдити или обиденинито цветенцата ми харесахте ни нищо
              А бе те цветенцата са хубави ама.... аз искам да набереш и на мене,че да си ги сложа във ваза,че много обичам да ми мирише цял ден на хубаво. Ай НАЗДРАВЕ па утре ще му мислим Амчи то за ко да мисля за утре......... е както и да е ,лека

Коментар

Абе важно е че тебе те харесахме Специално за теб: НАЗДРЕ
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ти само кажи къде ги бра, ако са в горския фонд такъв акт ти замислям...
                  Наздраве, Красьо!!!
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ко прайти е, бръмбъзъци?! Я едно бързо "Наздраве" от мене, че имам работа, после пак...

Коментар

Колеги - цветари, цветенца и обикновени любители на пийването - НАЗДРАВЕ!
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Ко прайти е, бръмбъзъци?! Я едно бързо "Наздраве" от мене, че имам работа, после пак...
                        Наздраве...в 22:00 работят само светофарите......и модераторите

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Абе важно е че тебе те харесахме Специално за теб: НАЗДРЕ
                          Щот друго си помислих,наздраве наборе

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                          Ти само кажи къде ги бра, ако са в горския фонд такъв акт ти замислям...
                          Наздраве, Красьо!!!
                          ММ даже не ги брах а само ги снимах,на Меча поляна ,аз не правя золуми ,обичам гората ,мога да кандидатсвам за горскиТи видя ли каква снимка съм ти сложила на конкурса ,направо ми идеше да гръмна някой,ама незнам кой е
                          Наздраве
                          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Привет!
                            Наздравичката...
                            Още малко и...съм на черешата...аве мноо бавно пиша ве...
                            Напих са...
                            Наздраве на всички...
                            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                            .................................................................................................
                            Е. Абу

Коментар

.....направо ми идеше да гръмна някой,ама незнам кой е
                              Наздраве
                              Красиииии, по леко със стрелбата, че стават рикошети....ще пострада някой невинен. Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                                Наздраве...в 22:00 работят само светофарите......и модераторите
                                Нали? И като имаш предвид, че съм модератор в два форума и администратор в още един, смятай какво чудо ми е на главата. И то в неделя вечер...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X