Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
    ... Наздраве за новият модератор маххх къде ли е назначен на пост
    Добра вечер и от мен и наздраве.
    Ето и отговор на въпроса:
    Виж форумните лидери
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

По някога и на коледа се случват чудеса както се казва.
      Наздраве за новият модератор маххх къде ли е назначен на пост
      Е къде може... Б бара.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Максе, честито и от мен!!!
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

М да не се сетих по рано,ще управлява бара и който почне много да приказва ще го удря през ръцете.
          Казвам ви лека нощ ,че днес много се уморих от разходката.
          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

...
            Казвам ви лека нощ ,че днес много се уморих от разходката.
            Ясна е работата, тази вечер барът ще е на самообслужване.
            Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              Мале Мале вместо да си пие човеко благо вие го натварвате с отговорностиЗа кво ти требе с разни шуги да се обяснявашПанта рейНемой да се косиш
              Що бре наборе , нека да има хора у властта и от наща генерация . Па и Макса нема да напуска кръчмата , я ! А иначе кат гледам , тука си има достойни хора за наща партия - Гадев , чичко Фър ... е , Нивата с таа бира само нещо се дърпа , ма подлежи на превъзпитание
              Ай наздраве !
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Другарчета,не подлудявайте-не че не ви отива...
                За пОздравите и пожеланията-благодарско сърцераздробително.
                Кви чупени ръчички,кви криворазбрани цивилизации не вдявам въпреки сменения цвят на аватара..?
                Мене ако питате тук в нашата дестинация няма как до вчера да съм един,днес друг.То си е до човека...
                Ама вие както си прецените...
                От мен-наздраве и то без гънки-сърдечно!!!
                п.п.-Не благодарих на всички персонално,нито ги цитирах-не видях смисъл от още една страница в моя чест...Нито има за мен смисъл,нито от вчера се знаем виртуално и си пишем като аверчета...

Коментар

Искам да вдигна наздравица за един човек, който винаги досега е бил справедлив и благодарение на който вярата ми в доброто и справедливостта продължават да живеят. Той си знае кой е и макар да не чете тук, нека бъде жив и здрав, и семейството му също!
                  Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Нивата с таа бира само нещо се дърпа , ма подлежи на превъзпитание
                    Ай наздраве !
                    Нивата мисли да се спре малко с бирата... малко ще ставам човек, ама ще ви посещавам редовно. Приятна вечер на всички, и Наздраве.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Другарчета,не подлудявайте-не че не ви отива...
                      За пОздравите и пожеланията-благодарско сърцераздробително.
                      Кви чупени ръчички,кви криворазбрани цивилизации не вдявам въпреки сменения цвят на аватара..?
                      Мене ако питате тук в нашата дестинация няма как до вчера да съм един,днес друг.То си е до човека...
                      Ама вие както си прецените...
                      От мен-наздраве и то без гънки-сърдечно!!!
                      п.п.-Не благодарих на всички персонално,нито ги цитирах-не видях смисъл от още една страница в моя чест...Нито има за мен смисъл,нито от вчера се знаем виртуално и си пишем като аверчета...
                      Г ледам срещу мене мачката си мие лицето с лапичка Модераторка аш колсунфАЛА ЛЕПО
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=8ftz06I_j-k

Наздраве.........

Коментар

Леле, мале, два дена ме нямаше и вие сте натворили още странициии...
                          Максе - честито! Ти си нашата гордост, наред с Тишо и Ники , само не се разболявайте от височинната болест
                          И да ви почерпя, че днес имам (все още) рожден ден! Наздраве, всеки да си налива каквото обича и му душа сака! И хайде - решихте ли кога и най-вече къде ще се срещаме наживо, че и да си налеем и вдигнем наздравиците наживо!
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                            Г ледам срещу мене мачката си мие лицето с лапичка Модераторка аш колсунфАЛА ЛЕПО
                            Нидей тъй,ба!Същия съм си!Шо мъ низвергнаш кухо лепо?!

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                            Леле, мале, два дена ме нямаше и вие сте натворили още странициии...
                            Максе - честито! Ти си нашата гордост, наред с Тишо и Ники , само не се разболявайте от височинната болест
                            И да ви почерпя, че днес имам (все още) рожден ден! Наздраве, всеки да си налива каквото обича и му душа сака! И хайде - решихте ли кога и най-вече къде ще се срещаме наживо, че и да си налеем и вдигнем наздравиците наживо!
                            Фани,верно пълнолетието е рядка гледа,ама тебе какво те керти като го навършваш найс пъти...
                            Карай още 100 годин,после си кажи...
                            Наздраве,на хубавото ти семейство също!!!

Коментар

Аз почвам да си карам моторчето, и да понамаля пиенето.
                              Ама Наздраве!!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                                И да ви почерпя, че днес имам (все още) рожден ден! Наздраве, всеки да си налива каквото обича и му душа сака!
                                Наздраве по този повод.
                                Живот, здраве и хубаво настроение ти пожелавам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X