Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Абе много далече това Русе бре! Я някъде по-към нас!!! Или може в Троян - там е супер! А може и в Берковица - има там една кръчма, едни хора и ръченици се вихрат, едни ракии и салати ...
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      Абе много далече това Русе бре! Я някъде по-към нас!!! Или може в Троян - там е супер! А може и в Берковица - има там една кръчма, едни хора и ръченици се вихрат, едни ракии и салати ...
      Дрън-дрън,300км...Нали кефа нямал цена?
      Като се присетя що пари съм потрошил за всякякви деяния,осигуряващи ми почетно място в казаня...
      ...мислАм да не е кръчма-тиферич по-хараби.Ем да не ни гледат сеирите...пък ние да си ги произвеждаме стахановски.

Коментар

Ааа, да бе - нали единодушно те избрахме за отговорник по кетъринга
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
          Ааа, да бе - нали единодушно те избрахме за отговорник по кетъринга
          1.Ако и да се счупя да готвя ми трябват "логистични" съратници/желателно е съратнички/.
          2.Тражим да готвим,мразим да оправяме.Вкусно,вкусно-ама кочината след моето готвене си е кочина/не като в кухня на чайна кръчма,ама почти/.
          3.Тия горните забелЯжки съчетани с предпоставката,че готвейки ще мезя водки правят тиферича задължителен!
          4.Шото ако омотам пикантерните подправки,може да има калабалък и н@сиране пред двуместния кръчмарски нужник.
          5.Пък в гората-един гледал красоти,друг търсил гъбки...зема книжка,кофти за четене и заминава вкратце да се любува на природата...
          Таквиз мити работи и съображения...
          ...червено вино и зелени маслини...райт нау.
          Наздраве!
          ...пък ако е в РусИ,ще ми е лесно да си взема менажерията от подправки и прочее овкусители,че верно не лъже.

Коментар

Днес съм мнооо горд от себе си.............лъгахме се като цигани с един оригинален Виндовс докът да си преинсталирам щайгата в работилницата,че му нямах сериала...........и го излъгах щот съм си роден хакер.Сега пиша от новичкия Виндовс,че даже и легален с нелегален сериал нумбер уан..........и си отварям едно Туборгче.....а Наздраве.....

Абе общо взето само правила да нема и Аз съм човека.....,ам така пък по трудно се живее да го е.................А пак Наздраве
            Последно редактирано от CarTest™; 27-03-09, 17:09.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
              Днес съм мнооо горд от себе си.............лъгахме се като цигани с един оригинален Виндовс докът да си преинсталирам щайгата в работилницата,че му нямах сериала...........и го излъгах щот съм си роден хакер.Сега пиша от новичкия Виндовс,че даже и легален с нелегален сериал нумбер уан..........и си отварям едно Туборгче.....а Наздраве.....

Абе общо взето само правила да нема и Аз съм човека.....,ам така пък по трудно се живее да го е................А пак Наздраве
              Оригинален джам, с фалшив серЯл. Много яко. А ка се инсталира оригиналния Аз само с пиратски съм работил, та ми е интересно. Много по сложно ли е
              Последно редактирано от CarTest™; 27-03-09, 17:10.
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                Аааа дума и лаф да не става аз моито си гу не давам!!!Таз каимица дето Джар още му е блажно чравцето е от магарето на едно друго магаре,да е живо и здраво бая народ опита с много НАЗДРАВЕ!!!!
                А,такава ли е била работата,е я па мисля,че от твоето магаре ,па знам ли от кое,ето едно магаре,много ти ке кефи,че не си го колнал за кайма,НАЗДРАВЕ и приятна вечер
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Оригинален джам, с фалшив серЯл. Много яко. А ка се инсталира оригиналния Аз само с пиратски съм работил, та ми е интересно. Много по сложно ли е
                  Същото си е. Просто диска е оригинален. И аз имам такъв у дома. Струваше към 140-160 $. Ама в БГ като го откопираш 100-200 пъти и раздадеш дисковете на приятели и спира да е оригинален вече. (Моя не е копиран нито веднъж, не че правя ъпдейти, но съм си платил за него). Обаче не знам сега с какъв Вин съм на комповете , щото правих едни флашове за всеки компот, понеже домашните много често ги съсипват и да не се мъча всеки път с инсталация, та така за 7-8- минути възстановявам системата напълно с всичкия софтуер. А серийния номер е на опаковката на диска на холограмен стикер. Ако го няма- лошо. Но винаги може да се ползва кейген или разни хакерски номера....
                  ПП. Май е време да си сипя наистина една ракийка, а?

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    1.Ако и да се счупя да готвя ми трябват "логистични" съратници/желателно е съратнички/.
                    2.Тражим да готвим,мразим да оправяме.Вкусно,вкусно-ама кочината след моето готвене си е кочина/не като в кухня на чайна кръчма,ама почти/.
                    3.Тия горните забелЯжки съчетани с предпоставката,че готвейки ще мезя водки правят тиферича задължителен!
                    4.Шото ако омотам пикантерните подправки,може да има калабалък и н@сиране пред двуместния кръчмарски нужник.
                    5.Пък в гората-един гледал красоти,друг търсил гъбки...зема книжка,кофти за четене и заминава вкратце да се любува на природата...
                    Таквиз мити работи и съображения...
                    ...червено вино и зелени маслини...райт нау.
                    Наздраве!
                    ...пък ако е в РусИ,ще ми е лесно да си взема менажерията от подправки и прочее овкусители,че верно не лъже.
                    Тражим е търсим почнал си да забравяш нашенскиоПростено ти еПриготви ракията и десетина каси бира КАМЕНИЦА
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Кажи са Стария,от каменарката по-убаво ИМА ли?А наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет!
                        Здравейте чета...
                        Много от рано сте я почнали днес бе...въх...чак ма досрамя че до сега бях на пицария...
                        За проекта за банкета съм съгласен и дано да съм свободен, че да мога да дойда...
                        Наздравичката с една биричка и от мен...
                        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                        .................................................................................................
                        Е. Абу

Коментар

Я дайте по-сериозно с проектоместосрещата Стига всеки е дърпал чергата към свойта си страна
                          И - ха наздраве!
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                            Тражим е търсим почнал си да забравяш нашенскиоПростено ти еПриготви ракията и десетина каси бира КАМЕНИЦА
                            Ами с десет дена престой в Елин Пелин на ултра младини,шопска лингвистика ли да защитавам,бе?!
                            Морам/то май беше искам,да му е@а кот доди/ ли беше,сакам не е грам-нали загалвикването е правлния чалъм?
                            Да не подпуквам влашки пожелателни епитети...
                            Ама секи трайко за "логистиката" докато писюря готвейки,само трупам негативи докато сричам майчиния,дето и тя ми го спести на 10 дена умен пич...
                            Ад,Наздраве!
                            За едене и пиене нема грам грижа.Кмета на селото,дето е на 10-на км. от Русе има кон,магаре,пуйки и три прасета.
                            Комшията му 7/8 декара лозе...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Ами с десет дена престой в Елин Пелин на ултра младини,шопска лингвистика ли да защитавам,бе?!
                              Морам ли беше,сакам не е грам-нали загалвикването е правлния чалъм?
                              Да не подпуквам влашки пожелателни епитети...
                              Ама секи трайко за "логистиката" докато писюря готвейки,само трупам негативи докато сричам майчиния,дето и тя ми го спести на 10 дена умен пич...
                              Ад,Наздраве!
                              За едене и пиене нема грам грижа.Кмета на селото,дето е на 10-на км. от Русе има кон,магаре,пуйки и три прасета.
                              Комшията му 7/8 декара лозе...
                              Е убаво бе Максе,я че ти помагам...с водките.Обещавам!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет!
                                Допивам и си лягам...
                                За последно наздраве...
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X