Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеОтдавна не бяхте се крили толкова рано.
..
Наздраве, все пак, ако се отбие някой в по-късните часове.
Приятно изкарване на състезатели и публика в Трявна.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Влизам да кажа едно "Успешно представяне на отбор Бар Наздраве" и на екипа му! и много много късмет!
Не съм пила но ще ви кажа наздраве не само заради спама, а защото нямам компютър, за няколко дни!
Та по едно голямо от мене кой каквото си пожелае!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеВлизам да кажа едно "Успешно представяне на отбор Бар Наздраве" и на екипа му! и много много късмет!
Не съм пила но ще ви кажа наздраве не само заради спама, а защото нямам компютър, за няколко дни!
Та по едно голямо от мене кой каквото си пожелае!
Наздраве и от мен на всички в този наистина страхотен форум в който всеки може да намери нещо, което го интересува!
А за Доби........дано ти хареса, поздрав от мен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosen700 Преглед на мнение
Наздраве и от мен на всички в този наистина страхотен форум в който всеки може да намери нещо, което го интересува!Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Я, подкарахме ли се вече!
Да не се цепя от колектива-отварям една малка бира...нещо едни задачки излязоха.
Трябваше да мааме гащи с моторите, ма Крум е лош-решил да си подрежда (баш днес) двора! Лош, но с двор
А наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Ми аз тъкмо си пиех биралгинче и ми звънна Компотерчо.Рече че новото купе дето 2 месеца го гласи малко го отъркалял.Всичко им било наред поражения по тях нямало.Сигур се е загледал по некоя тревненска меца и те така.Рече ,че като се върне ще прави курбан(аз му го казах това ама трябва да го навием де )
Наздраве за негово здраве .RAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение...Наздраве за негово здраве .
Ти що си в Шумен бре, мислех, че си в Трявна?!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosen700 Преглед на мнениеЩе каже човек, че сте офроудъри само бира и работа
Шегичка
Наздраве за Румбата и Гришата!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар