Оф, най-накрая се добрах до бара. Форума нещо се еб@в@ с моя профил, и отвреме навреме не иска да ме пуска. Ама с повече упорстване(май с чакане де) успявам да се свържа.
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Мнооооого хубаво тва нещо водката бре
Наздраве
Водка, но хубава, не ЗАВОЙ..Нещо "Руски Стандарт"...Адски Студена, с лед....+ Бира, става егати комбинацията... Само тва пия...
НАЗДРАВЕ Румене!!
Айде, да не остана по назад...
Поздрав:
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Ааааа Бобчо , тва да пиеш водкен и да гасиш с бира кофти раота.Кар бех млад кат тебе ги вършихме тиа неща , ама сега вече боли глава.Сегиш първо пием бирена и вечер водкен
НаздравИ на сичкитееее
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ааааа Бобчо , тва да пиеш водкен и да гасиш с бира кофти раота.Кар бех млад кат тебе ги вършихме тиа неща , ама сега вече боли глава.Сегиш първо пием бирена и вечер водкен
НаздравИ на сичкитееее
В интерес на истината, не ме е боляла глава, от алкохол, а сме прекалявали бая и се с коварни пиенета...Може да съм някакъв Урод...Знам ли.... Може би от Музиката, Сръбското Лекува.....:
НАЗДРАВЕ!!
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Отче, утре може би към 1-1:30 ще дойда да взема камиона и да товарим таралясника... Ще ида за първа смяна, сам...
Дръмжията не ме пусна един ден отпуск, въпреки, че сме 6 заварчика, с три апарата, и две приспособления на които заваряваме серпентините, и само си пречим един на друг... Мръсно човече ще излезе, дребна душичка...
Отче, утре може би към 1-1:30 ще дойда да взема камиона и да товарим таралясника... Ще ида за първа смяна, сам...
Дръмжията не ме пусна един ден отпуск, въпреки, че сме 6 заварчика, с три апарата, и две приспособления на които заваряваме серпентините, и само си пречим един на друг... Мръсно човече ще излезе, дребна душичка...
Коментар