Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Аз пак си поркам, ама винце...
    И пак наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добра вечер на бандата !

Понеже днес раздавах заплати и после седнАх да си почина (нещо като Господ на Седмия ден) , реших да си пекна едни блааажни свински ребърца ... което и сторих де , та след това , отпочвайки да ги поливам с чаша мавруд в едната ръка , с другата реших и да разлистя житие-битието на Бара от снощи .
      И веднага попаднах на едн и интересни неща !
      Първо , решили сме да направим Гришата диктат.... ъъъ ... президент . Убаво , ама попаднАх на следното :

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      .....
      Днес установих, че ако се докопам до власт ще стане... Първо забранявам чалгата във всичките й форми, кой, както сгази лука и в Белене!
      Гриша , едно време партийния секретар на моето предприятие плашеше инженерно - техническия персонал със следното : " Ако не слушате , ше ви изпратим в Козлодуй ! "
      Е , след като в Белене явно нищо нема да се строи , с кво ше уплашиш чалгаджиите , а ?
      Друг е въпроса , че когато партийния ги говореше тия неща , на мен не ми пукаше и му го казах в прав текст : Викам ше ме пратиш - дуки ! Аз не съм партиен член .... след 3 дена директора ми връчи командировъчна заповед за 1 (една ) година в Козлодуй . Понеже съм бил млад специалист , да ми повиши квалификацията един вид , като безпартиен . Аз па останах напук 6 години там - толкова колкото да се дърлям сега из Форума за съдбата на Реактора .
      ... Та като те избереме за диктатор.... уф ! ... за президент де , ше имаш нужда от съветник . Не че нещо , ама ... дет се вика : готов съм да работя за Родината !

А иначе попаднах и на медицинска тематика . Там дето Добчето дава акъл с народни рецепти.

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      ......Коле , помоли булчето ти да счука една глава лук няколко маслинки и сол,доста сол, и го наложи до сутринта ще е издърпало, а виното то си е за отвътре.
      ....
      .... та по този повод се сетих за нещо отпреди доста време , ама ме напуши смях , щот се едно слушам мойта жена :
      Значи изпънАл съм се една неделя на дивана , премятам каналите на ТВ-то с вафлата , релаксирам си един вид . Убаво , обаче влиза жената , а тя като ме види през уикенда да бездействам , веднага влиза в ролята на ротен старшина и е готова да ми намери работа , ако требе на края на света !
      Ти , вика , нали требваше да оправяш навеса на барбекюто на двора , що лежиш ?
      Аз обаче реагирам светкавично : Нема викам да е днес . Ударих си коляното и ме боли .
      Тя нищо не каза , ама гледам че изчисти и взе да реже кромид на едри търкалета ... в този момент телефон ли звънна , звънеца ли не помня , ама тя излезе . Чаках да се върне , чаках ... викам си : тая жена захвана салата да ми прави , па се не върнА. Станах аз да я довършвам , забърках към кромида едно домашно сирене , маслинки също , магданоз , олио черввен пипер , сол , нарезах и една люта чушка . Омачках всичко , сипах си една ракия и като заседнах ... таман и некъв мач почна .
      Добре , ама баш тогава влиза жената . ОглеждА се , оглеждА се , па пита : Къде е кромида ? Еми , викам , ти се забави , та реших да те отменя и си направих сам сирене по касапски с него . ... лелеее , като скокнА ... " касапски ли ? Аз лапи с лук ше му правя да му налагам удареното коляно , той мезе за ракия " ... А ! Ми отде да знам , аз мислех че ....
      ...стана тя една ... едвам догледах мача .... И навеса оправих , което по-късно се оказа плюс като заваля , ама със сиренето по касапски внимавам от тогава

Ай наздраве , че ми се стопли виното !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наздраве на целиьот липсващ бар, пак сте по диваните.... а с касапски салати и люти ракии...Е аз вече съм на винце, щото моьот дедо захърка, а уж комиците щеше да гледа.
        Наздраве дружина!
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Оправих две водки. В душевна борба съм:да си налея трета или да минавам на биричка? Нали трябва да полея петъкът ( и утре съм на работа, но само до обяд), а и заплата съм взела. Май ще си налея третата, а после ще минавам на биричка. Наздраве на цялата компания!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Владо, твойта жена била по-люта от мойта... И на мен ми дуднат за разни битови проблемчета, ама чак до скандал не се е стигало.
            При мен се действа с мълчание, и на въпроса-"Какво има, нещо да не съм сбъркал?" се отговаря със стиснати устни-"А, няма нищо..."
            МА аз си знам де, пък вечерта се сдобряваме.

Наздраве.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве с последна биричка, че утре работа ме чака.... "ЛОЗЕТО".....

Коментар

Едва ме навихте да си отворя и една биричка. Наздраве!
                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Румба, мерси за поздрава, ама т’ва не е чалга (поне по моите разбирания) и да знаеш, къ’в цирк съм замислил! С Кольо сте в главните роли...

Бат Владо (надявам се, че нито ти, нито Кольо сте против обръщението), за „вице” се разбрахме „задкулисно” с Крум-той ще е, но за съветници чакам предложения.
                  Та в тоя ред на мисли, ти ще си по енергийните въпроси.. к’вото кажеш-закон (е те т’ва е диктат...президентска република), а за Белене имах предвид острова не АЕЦ-а. То за там и друго требе да се мисли-съветници са нужни, предложения...?!

Коле, как е коляното бе?

А наздраве, да ви е здраве!
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Здраве да е!
                    Наздраве!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Божич, знаеш къде е ключа и кода на алармата!
                      От мен последно наздраве, и лека...той, юргана си знае работата
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                        Румба, мерси за поздрава, ама т’ва не е чалга (поне по моите разбирания) и да знаеш, къ’в цирк съм замислил! С Кольо сте в главните роли...

Бат Владо (надявам се, че нито ти, нито Кольо сте против обръщението), за „вице” се разбрахме „задкулисно” с Крум-той ще е, но за съветници чакам предложения.
                        Та в тоя ред на мисли, ти ще си по енергийните въпроси.. к’вото кажеш-закон (е те т’ва е диктат...президентска република), а за Белене имах предвид острова не АЕЦ-а. То за там и друго требе да се мисли-съветници са нужни, предложения...?!

Коле, как е коляното бе?

А наздраве, да ви е здраве!
                        Няма проблеми с обръщенията. Те като ги закараме в Белене, и АЕЦа ще построят . Кто няма какво да правят по цял ден, ще редят тухлички и панели, къде ще ходят, който откаже, затваряне в изолирана стая и слушане на немска музика, докато се съгласи.

Наздраве!

п.п. Коле, на дедо поп му беше лесно с пръста, ами теб с коляното каво ще те правим бре, къде ще го държиш на влажно и топло?
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Станах сабахлям, изметох бара, измих чашите, проветрих, включих кафе машината, баси - още ли спите бре маскари, ша са изпукам от скука сам в бара бре.

Вижта какво кафе съм приготвил, и си помислете дали няма да влезете в бара.

има и Турско кафе

И лаптопи съм донесъл, само да ви е удобно

и сметана има бре

и за дамите съм помислил, ето кафе и за тях

Вижте коя девойка приготвя кафето, и пак си помислете. Снощи, цяла вечер сме го пекли, няма да казвам мляното за джезве, как го мляхме.

На сутринта ми приготви кафе.........

....и ми го поднесе.

Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Абе Румба, къде с това кайфе у кръчмето? Аз си сипах един бобец с кифтенца, люти чушлета и отворих голем бирчок

А наздраве
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве с биричка!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пийнете, аз съм на работа. Наздраве на безделствуващите.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X