Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Кво става бе,живи ли сте!?? Наздраве на оцелелите от снощи,а пък и на тези които не са били на масата на Гената!!

Коле,забелязвам че претърпяваш някакво развитие в музикално отношение!!! Те така те искам,те това е музика! Нашенска,от село!! Имаш едно голямо НАЗДРАВЕ от мен!!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Наздраве, Круме!
      Още не мога да свикна с това пусто време. Доспа ми се вече
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        ....Кво става бе,живи ли сте!?? ....
        Абе пиеме , ама нещо не върви глътката тая вечер . От изригванията ли е , от тънкото мезе ли , ама ме омаламаса от една кана с мавруд .... а е едва вторник ....
        Все пак : наздраве !

ПС. Опс ! Не е вторник , а четвъртък .

ПС. Сег а направих справка . Грешка , сряда е . Баси !
        Последно редактирано от Vlado_Ts; 28-03-12, 21:08.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          От изригванията ли е , от тънкото мезе ли , ама ме омаламаса от една кана с мавруд .
          Eeee добро утро.......така са вегетарианците!! Сега кажи че си мезил с фъстък,и ще трябва да идваме да ти даваме "първа помощ"!!!

Наздраве!!
          088пет722пет99

Коментар

Наздраве ви баровци
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Абе пиеме , ама нещо не върви глътката тая вечер . От изригванията ли е , от тънкото мезе ли , ама ме омаламаса от една кана с мавруд .... а е едва вторник ....
              Все пак : наздраве !

ПС. Опс ! Не е вторник , а четвъртък .

ПС. Сег а направих справка . Грешка , сряда е . Баси !
              Вегетарианството е вредно за вашето здраве.
              Наздраве хищници.
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Круме, тази духовата беше всъщност за теб, ама аз нали съм разсеян-обърках музикалните ви вкусове с Гени...

Пък Владо да му мисли, ако наистина е решил да става вегетарианец. Комай да обърнеш резбата е същото.

Наздраве.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Жоре, съжалявам...отлях!

Круме, съботата на вратата чука-едно търкаляне, а?!

За "Наздраве" в тая пуста сряда хич не ми е, но за здраве да е всяка глътка!
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Опппааа, наздраве и от мен!

Коле, за колко сотинки на минута говориш бре? Кога почна във Виваком бре?

Наздравеее!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      ....

Пък Владо да му мисли, ако наистина е решил да става вегетарианец. Комай да обърнеш резбата е същото.

Наздраве.
                      Абе я нека Жоро Траяла да доведе едно - две от ония неговите симсонки , па да видиш бат ти Владо как прай десни цолови резби !

А за вегетарианството - кво съм виновен , като ракиите ги прават все я от сливи , я от грозде ...че и от жито и царевица - ако това не е вегетарианство , здраве му кажи !
                      ... и понеже ме зехте на бъзик - аз па се качИх на тавана , дето от известно време се суши едно "ильенско" филье .. дадоха ми го едни добри хора от Търновско преди около месец , оваляно в 4-5 вида подправки . На тънки филийки с острото ножЕ и както казва един приятел : "На всяка хапка - грътка! " Е не е стина как се избистря погледа !

На здраве !
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

... и понеже ме зехте на бъзик - аз па се качИх на тавана , дето от известно време се суши едно "ильенско" филье .. дадоха ми го едни добри хора от Търновско преди около месец , оваляно в 4-5 вида подправки .

На здраве !
                        E така, преди 10-ина години, суших телешко. Една седмица кучето не ядеше, само натискаше на вода. Аз се чудя какво му е, на доктор щях да го водя, а то... мамка му кучешка, намерило от де да влезе при месото... нееднократно... От тогава не гледам кучета...
                        Наздраве!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Круме, тази духовата беше всъщност за теб, ама аз нали съм разсеян-обърках музикалните ви вкусове с Гени...

Наздраве.
                          Коле,този индивид(Гената) е закърмен и отгледан с тази музика!Нищо че се праи на луд! Той не чеу ли духова музика,не заспива!

А сега,ако съм на мястото на Владо,така ще ги нахраня вегетата,та ще се чуе!!

Гриша,не мъ питай,ам чи казвай на къде!!! Малииии,как не съм карал маторя от 3 дена,направо съм загорел!!!

А наздраве!
                          088пет722пет99

Коментар

Тива за "ильенското" филе ми хареса.
                            Ама за ракиите не си прав. Пил ли си ракия от ребърца? Много е гадна да знаеш... Друго си е кайсийката.

Гени-мамка му и кучешка, ако бях аз щях да го застрелям...

Айде наздраве.

Коментар

Гени-мамка му и кучешка, ако бях аз щях да го застрелям...

Айде наздраве.
                              А сега тебе да те ядат природозащитниците!

П.П. Лека му пръст!
                              Наздраве!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

На природозащитниците мога да им дам да ядат една определена част от мен... Ама предварително ще им избия зъбите, та само да смучат

Наздраве Гени, и друг път да затваряш добре мезето...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X