Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве,
О и аз ще дойда с авТобяса, и с чантата, ама който няма домашно в чантата не го качваме лично ще проверявам, добашното да е по български рецепти, суджуци, Кольо да донсе малко БаФур от прасето, другият предмет е трудово,да видим кой се е потрудил и колко градуса е изварил. според градусите и отценките.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Наздраве,
О и аз ще дойда с авТобяса, и с чантата, ама който няма домашно в чантата не го качваме лично ще проверявам, добашното да е по български рецепти, суджуци, Кольо да донсе малко БаФур от прасето, другият предмет е трудово,да видим кой се е потрудил и колко градуса е изварил. според градусите и отценките.
Да,да,да,да,да,да - проверката ще е на некое барбекю или както му се вика по нащенски на Тифирич.
Наздраве!
Доби, без бележник съм-останА в едно друго бар...к'во прайм, к'во шъ ми пишеш ся, а?
Саше, заедно с Крум-REGOLATOR за събота готвим (щото ще откриваме мото-сезона) едно маршрутче до Дупница и май ще ти ударим една жица. Нещо против едно виждане?
Наздраве, хора!!!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Саше, заедно с Крум-REGOLATOR за събота готвим (щото ще откриваме мото-сезона) едно маршрутче до Дупница и май ще ти ударим една жица. Нещо против едно виждане?
Само да не е по време на Формулата, че ще му прецакате кефа, а аз требе да викам сам за наш'те!
Пак Наздраве!
...Само да не е по време на Формулата, че ще му прецакате кефа, а аз требе да викам сам за наш'те!
Пак Наздраве!
Формулата е в неделя бре, ние се готвим за събота след обяд, така че и квалификацията ще може да гледа и нема да викаш за ваш'те сам
Наздраве ти и на дедо поп-наздраве
П.П. Кои са ваш'те?
Последно редактирано от Гриша; 22-03-12, 21:19.
Причина: дедото го изпуснах
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар