Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Не пие вече народа ....колко пусто е тука
Наздраве
Чеки, де. Некои до сега работихме. А наздраве на всички.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Добра вечер и наздраве на останалите до това време.
Поръчвайте си - кой, каквото му харесва от бара.
Чувствайте се поканени на малка почерпка по случай 7-мия Рожден ден на нашия син - Константин.
Преди около час се завърнахме от детското празненство.
Настроението беше на ниво, всички останаха доволни: гостите - от купона и веселбата, а Косьо - и от подаръците.
Тук ползвам възможността да благодаря специално за подаръка, който Косьо ненадейно получи днес от редовен посетител в бара, който напоследък има доста ангажименти и много рядко се появява тук. Ризката е идеална, на лято ще му е точно за носене на размер.
Да му е честито на Косьо. Да ви е жив и здрав. Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Как бързо растат децата отстрани, да ти е жив и здрави да ти носи много хубави моменти. Аз излязох да пия една бира с компанията на брат, но се оказа, че приятелките му са много малки и останах разочарован, те биле на по 15-16 а аз съм вече дърт.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Макар и на патерица-честито на Косьо, и на родителите му.
Тази вечер събрах предния мост, вече с поставени дискови спирачки. Не можах да ги тествам, че има едно протрито спирачно маркуче, ама ще го сменя, и скоро ще е пробата.
Коментар