Абе, къркачи, новина - пуснали са някаква нова полска водка - "DIAMENT". 37 градуса е , обаче толкова леко влиза, че...
В момента се черпя с такава(аз, дето и бира не пия, моля ти се) и съм във възторг.
По принцип съм фен на полската водка, преди пиех "Собиески" - чиста. Но тази по ме кефи.
Дайте отзиви, ако някой я е опитвал.
Така е, като няма домашно човек...
Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Сакън! Ако е тъй, (готвих спагети днес) значи цяла седмица трябва да съм готвач, баси нещастието! Наздраве!
Лелееее, Тишо, в понеделник да готвиш спагети, голям кураж се иска, така както ти е тръгнало, може да се наложи в петък да готвиш ЧАЙ, направо не си за завиждане
Наздраве, компанията
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Абе, къркачи, новина - пуснали са някаква нова полска водка - "DIAMENT". 37 градуса е , обаче толкова леко влиза, че...
В момента се черпя с такава(аз, дето и бира не пия, моля ти се) и съм във възторг.
По принцип съм фен на полската водка, преди пиех "Собиески" - чиста. Но тази по ме кефи.
Дайте отзиви, ако някой я е опитвал.
Така е, като няма домашно човек...
Полска водка имам изпита с десетки литри /тъй като живях повече от година там/,ама такава не си спомням.Ама кръцкай си смело те са царе на водката, а имат и много хубав джин.А знаеш ли кой е Собиески?.Наздраве с българска водка
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Пълно щастие няма...,ти пък спагети! Тури им мръвка и ги яж с хляб, като мен
На мен днес ми се получи, заради това така с понеделника.
Наздраве
Е кой ти каза, че няма мръвка вътре?! Половин кило телешка кайма нищо ли е бре? А, и без хляб! За мене да ядеш спагети с хляб е кощунство! Все едно да мезиш чер хайвер с лимонада. Наздраве!
Коментар