Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    ...то така и така ше се ври в казана , ама поне кат знам кви интересни образи ше има в Пъклото ...Абе ше има купон !
    Днес звъннах на блудната душа , викам : Мина ли ти огъня ? Не е !
    Владо,рогатия да го пращаме полагаема,викам-акъл щ'и дава...дрисльо
    Ама докато се китнем,захрани още нещо русо и порочно,че в казана тясно-да не гадаем прицела и попаденията...
    Наздраве-приживе,после-май кот доди...
    ...и през сифоня/на Цеко/...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Ама докато се китнем,захрани още нещо русо и порочно,че в казана тясно-да не гадаем прицела и попаденията...
      Аааа Максе , разбирам накъде биеш , ма споко - матриял има - И руси и кестеняви , па и казано е голем , че ни побере. Е , виж , ако ни ръгне некой рог от некъде ... абе ше го припишеме на Рогатия , та да нема сърдене
      Наздраве !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Внимавай в казано с кви че се сбереш да не спиш прав с лице към групатаЧе а задремеш а виене на три гласа
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Дей "онуй нивясалуту" бре?!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Мойта преварка е 55градуса яж и пий колко можешАз съм кръстен христиенин ама да ги е.....а и постите баш кога ми се яде и пие демек постояннода страдам неке бидепа като умрем и кючек на гробо се е тва
            Хаха , наборе ти едвам ме убеди !Че натискаме ракийчето доде не е изветрело тогава. Иначе и на мене ми се сака кючек , ама с духова музика и кючекчийка . И преди гробо още да е Оттатък ше го мислиме после.
            На здраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ха, добра вечер на всички.
              Наздраве на тези, които имат или нямат повод за почерпка, но са тук.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Ха, добра вечер на всички.
                Наздраве на тези, които имат или нямат повод за почерпка, но са тук.
                Наздраве Ники!Тази вечер на самообслужване ли сме?!Много си го олабил персонала...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Наздраве Ники!Тази вечер на самообслужване ли сме?!Много си го олабил персонала...
                  Ами, нали трябва да се "издокарат" за 8-ми март. Разправят, че щели да си правят женски купон ... ама не казват къде.
                  Ето как е било на последното им парти:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добра вечер! Леле , кво ми дойде до главата ! Велики пости.
                    Пия си аз онзи ден поредната ракийка и се усъвършенствам в темата „Как се праи убава ракия”. До момента до който в подраздел „ Пиенье” чета : И не забравяйте , че по време на Великденски пости требе пълно въздържание - и за тялото и за душата ! Ни пиенье , ни е*анье ! Иначе ...да ви изветрее ракията , дано !
                    Въх ! Смел човек съм , ама от последната анатема тръпки ме побиха . Викам на жената : Жено , да знайш че съм пости ! ...Седаме на обяд , питам кво има , жената : Сърмички в лозови шумки. С каймай ли ? Ква кайма бе , нали постиш ! С ориз ! ...Криво-лево , преглътнах .
                    Следобед по едно време ми звъни една блудна руса душица и ми вика : Аууу , да знайш кво ми се ще сегаааа , ше наминеш ли покрай мен ? Викам твърдо : НЕ ! Тя мълча , мълча , па пита : Кво ти стаа бе ?! Или не ти стаа , а ? „Мен ли не ми стаа ?! , мисля си , ама нали пост за душата .... Мъка!
                    Сядаме вечерта да хапнем , жената вика : пълнени чушки има . С каймица ли ? , питам плахо ... С боб бе ! Пости са сега ... На всичко отгоре извадила една туршийка с печени камби и морковчета , и с карфиол ...Абе пет ракии /както беше ника на един пич тук / да удариш ! Ама нъц ! Пости ... По едно време викам : Чекай да надникна в кръчмето поне , да вида некои пукници дали и те съчувстват на постите... Влизам , а то : Ниви , Максове , Хънтери , Траялчета , Гадчета ...и т.н.... Секи си маа пиеньето ! Ники Бочев носи кантите с бира , сервитьорките и те си там... За Старците да не говорим...Абе музовири ! Никой не пости !
                    Брех , мааму стара ! Викам си : То така и така ше се ври в казана , ама поне кат знам кви интересни образи ше има в Пъклото ...Абе ше има купон !
                    Днес звъннах на блудната душа , викам : Мина ли ти огъня ? Не е ! ....След гасенето на пожара : Хоп ! При един познат месар ... Сега съм на препечени вратни пържоли , с 50 градусова преварка от чисто грозде ... Абе нема да ме бъде с постите ... Наздраве !
                    Привет!
                    Сега се връщам от работа...сипах си винце...и си нарязах последното конско наденци...ко да прая...сиромашия...
                    Браточка...ни съ притеснявай бе...той животя е един...коту прекараме през устата и коту фанеме женско за халката...туй ша е...
                    Пък аз като пия две ракии рогатия бега от мен... страф, шубе...
                    Господи прости на грешника...
                    Наздравичката на всички...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Днес ми е почивен ден. Само ще погледна от вратата да ви кажа:
                      Наздраве!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добра вечер! Леле , кво ми дойде до главата ! Велики пости.
                        Пия си аз онзи ден поредната ракийка и се усъвършенствам в темата „Как се праи убава ракия”. До момента до който в подраздел „ Пиенье” чета : И не забравяйте , че по време на Великденски пости требе пълно въздържание - и за тялото и за душата ! Ни пиенье , ни е*анье ! Иначе ...да ви изветрее ракията , дано !
                        Въх ! Смел човек съм , ама от последната анатема тръпки ме побиха . Викам на жената : Жено , да знайш че съм пости ! ...Седаме на обяд , питам кво има , жената : Сърмички в лозови шумки. С каймай ли ? Ква кайма бе , нали постиш ! С ориз ! ...Криво-лево , преглътнах .
                        Следобед по едно време ми звъни една блудна руса душица и ми вика : Аууу , да знайш кво ми се ще сегаааа , ше наминеш ли покрай мен ? Викам твърдо : НЕ ! Тя мълча , мълча , па пита : Кво ти стаа бе ?! Или не ти стаа , а ? „Мен ли не ми стаа ?! , мисля си , ама нали пост за душата .... Мъка!
                        Сядаме вечерта да хапнем , жената вика : пълнени чушки има . С каймица ли ? , питам плахо ... С боб бе ! Пости са сега ... На всичко отгоре извадила една туршийка с печени камби и морковчета , и с карфиол ...Абе пет ракии /както беше ника на един пич тук / да удариш ! Ама нъц ! Пости ... По едно време викам : Чекай да надникна в кръчмето поне , да вида некои пукници дали и те съчувстват на постите... Влизам , а то : Ниви , Максове , Хънтери , Траялчета , Гадчета ...и т.н.... Секи си маа пиеньето ! Ники Бочев носи кантите с бира , сервитьорките и те си там... За Старците да не говорим...Абе музовири ! Никой не пости !
                        Брех , мааму стара ! Викам си : То така и така ше се ври в казана , ама поне кат знам кви интересни образи ше има в Пъклото ...Абе ше има купон !
                        Днес звъннах на блудната душа , викам : Мина ли ти огъня ? Не е ! ....След гасенето на пожара : Хоп ! При един познат месар ... Сега съм на препечени вратни пържоли , с 50 градусова преварка от чисто грозде ... Абе нема да ме бъде с постите ... Наздраве !
                        Кви пости бе.......аз съм у Велики Ремонти.......засега само жената не съм сменил у дома ама веке и са каня, та не знам. Глей в колко съм станал да шпакловам, та да изсъхне докат доде време за тапети. Са тряа сам да си прая кафе, жената замина да гледа майка си, болна била. Ееееееееех, сиромах човек кат си няма късмет и жена му не умира........

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Кви пости бе.......аз съм у Велики Ремонти.......засега само жената не съм сменил у дома ама веке и са каня, та не знам. Глей в колко съм станал да шпакловам, та да изсъхне докат доде време за тапети. Са тряа сам да си прая кафе, жената замина да гледа майка си, болна била. Ееееееееех, сиромах човек кат си няма късмет и жена му не умира........
                          А га ти купи плазмата беше добра, а .
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            А га ти купи плазмата беше добра, а .
                            Няма добра жена!!
                            (АКСИОМА)
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Колега има добри жени ,ама вие така си ги възпитавате ,да ви се качват на главите ,и им угаждате за всичко.Хаиде наздраве.
                              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                Колега има добри жени ,ама вие така си ги възпитавате ,да ви се качват на главите ,и им угаждате за всичко.Хаиде наздраве.

Правильно!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X