Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Наздраве! Идете да се прегледате, аз там имам к*р, без кран, лебедка или фар(проверих пак- няма такъв тунинг)
      Те са с връзки затова имат тунинг
      Наздраве!
      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Това е то човек без въображение, моя даже си има име. Жули, страшна си, чак се вцепявам! Наздраве!

Коментар

Наздраве! Идете да се прегледате, аз там имам к*р, без кран, лебедка или фар(проверих пак- няма такъв тунинг)
          Тук е оффроуд-форум, всички имат лебедки, кранове, фарове и силов тунинг!!! И лифт-инг.

Наздраве!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тва е щото си ял марулите 86-та година......

Наздраве.
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
              Те са с връзки затова имат тунинг
              Наздраве!
              Пък аз си помислих, че е от годините(справка- и лебедката и кранът служат за повдигане). Наздраве!
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве Фани добре дошла, винаги се радваме на приятели сетили се за БаРот
                Наздраве на всички кой с тунинг кой без. то това само на техник контрола може са провери
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Туй щото си на 22...
                  Аз като бях на тези години аз бях така.
                  Не, че сега съм се изложил някъде де, ама започваме да го докарваме от приказки. Затова не се вързвам на тишовите приказки

Наздраве на всички.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Изкъпах се, лакирах си дори ноктите на краката с Био лак, намазах се с Био крем с рози, полафих си 1 час с Мишоци, пийвам в компанията на най-готините хора из Форума, мъжа ми спи от 2 часа, аз готвя гювеч, Тишо ми прави комплименти, Ясен ми разтрива краката, майка ми прати запис да си харча, бре, какво повече да искам!
                    Като добавим, че днеска Ники скри шайбата на докторката, дойде да го прегледа, после докато си говорим Ники хвърли боклука, зареди и пусна миялната, управлява новия си радиоуправляем самолет и докторката пита, на колко е Ники, аз и викам ами сега стана на 5, а тя, Жулиета ти го действаш като войник, той всичко изпълнява!
                    А аз и казвам, доктор Христова, изпълнява, струваше ми 5 години спане по 2 часа на денонощие и усилия непосилни за обикновен човек, ама аз съм толкова ината и опърничаво същество, че при мен няма няма и така...
                    Наздраве!
                    Много приказвам, ама сори банда!

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                      кой с тунинг кой без. то това само на техник контрола може са провери
                      Да, ама персонала който трябва да проверява трябва да е от другия пол.
                      Щото какъвто и тунинг да има-при мъжки персонал няма да сработи...

Бе знам си аз,ч е съм простак, ама сега прекалих.
                      Ама вие сте виновни, аз не мога да се сдържам като ми дойде някоя простащина отвътре, а вие само се подбъзиквате, и ми гледате сеира...

Айде наздраве.

Коментар

Изкъпах се, лакирах си дори ноктите на краката с Био лак, намазах се с Био крем с рози, полафих си 1 час с Мишоци, пийвам в компанията на най-готините хора из Форума, мъжа ми спи от 2 часа, аз готвя гювеч, Тишо ми прави комплименти, Ясен ми разтрива краката, майка ми прати запис да си харча, бре, какво повече да искам!
                        Като добавим, че днеска Ники скри шайбата на докторката, дойде да го прегледа, после докато си говорим Ники хвърли боклука, зареди и пусна миялната, управлява новия си радиоуправляем самолет и докторката пита, на колко е Ники, аз и викам ами сега стана на 5, а тя, Жулиета ти го действаш като войник, той всичко изпълнява!
                        А аз и казвам, доктор Христова, изпълнява, струваше ми 5 години спане по 2 часа на денонощие и усилия непосилни за обикновен човек, ама аз съм толкова ината и опърничаво същество, че при мен няма няма и така...
                        Наздраве!
                        Много приказвам, ама сори банда!
                        Браво на вас! Ники е пич, само тъй! Наздраве!

П.П. Само ако имахте представа каква ракийка имам и пийвам в момента, и тутакси щяхте да довтасате да ми я изпиете, ама нъц - нямате и пойма, както казват сърбите. Аре, ся се поядосвайте да ви се опънат бръчките и си мечтайте...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Браво на вас! Ники е пич, само тъй! Наздраве!

П.П. Само ако имахте представа каква ракийка имам и пийвам в момента и тутакси щяхте да довтасате да ми я изпиете, ама нъц - нямата и пойма, както казват сърбите. Аре, ся се поядосвайте да ви се опънат бръчките и мечтайте...
                          Тишо не се разсейвай ами ми пусни още нещо да слушам!
                          Наздраве!
                          И мойта ракийка е добра!
                          Все пак е правена по твоите географски ширини!

Коментар

Тъй тая вечер съм малко лирично настроена, затова ето и моя поздрав за всичкия персонал и антураж на бара. http://www.vbox7.com/play:b4a869a7 Е не щат да са показват тез картинки и тва е. Наздраве ви! Тишо искам частен урок.

Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Тишо не се разсейвай ами ми пусни още нещо да слушам!
                              Наздраве!
                              И мойта ракийка е добра!
                              Все пак е правена по твоите географски ширини!
                              Слушам и изпълнявам! Поздравче с една от най-любимите ми песни на най-любимия ми музикант. Специално за дамите! Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Браво на вас! Ники е пич,
                                Ние Николаевците сме така...
                                Жули, радвам се, че малкия адаш върви напред.
                                Кажи му наздраве

Ако не на него-на Дани.

Наздраве и на другите.

Лельо, хубава песен, благодаря.
                                Ако обещаеш, че ще почерпиш ще ти кажа как да излизат картинките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X