Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Преди малко се върнахме от гората. Досега не бяхме замръквали, ама много джипове, два с по без гуми, един силно самонадеян, и така става.

Айде на пиещите наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ето това е БАР, с хубава музичка, мерси Ники, мерси Мачо

Наздраве!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ники, Сашо мерси!
        Наздраве!
        И вашите деца и мъже/порасналите уж деца/ ли са полудели по тия кокошки Angry Birds?
        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Хайде, още нещо старо от класическа група в оригиналния й състав и един великолепен кавър по него:

Наздраве на всички.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве на все. присъединявам се биричка за леко движение след силна вечер снощи
            глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
            ubuntu - linux happy user

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              Хайде, още нещо старо от класическа група в оригиналния й състав и един великолепен кавър по него:

Наздраве на всички.
              Много Благодаря!
              Наздраве
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Не ОСЕН, не. ЯСЕН! Наздраве, кокоши доктори!
                Познат още като "оксен"; "горски ясен", "Женски ясен"... и как ли още не

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Важно е латинското наименование да е вярно Ей, Тишо, силно ни игнорираш напоследък, едно парче не си пускал тези дни

Наздраве!
                Родът е fraxinus.
                Семейството - маслиВови, пардон, маслинови.
                Ама да ли е полски, планински, пенсилвански американски или панелски, кой го знае...
                Абе, ясен ми е ясен
                Обаче...

Ако погледнем думата в друг смисъл какво означава...

Съвсем ми се проЯсни.

Абе, наздраве, живи и здрави да сте пък Ясен да почерпи, че не се казва явор, щото тогава от систематична гледна точка става страшно...
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Да ви река наздраве.
                  Ама сега като не пия нещо нямам ищах да казвам наздраве, що ли?..

А и ме гони хрема, жената се цупи, уморен съм...Още малко ще изтрая, и ще си налея вино.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                    Познат още като "оксен"; "горски ясен", "Женски ясен"... и как ли още не

Родът е fraxinus.
                    Семейството - маслиВови, пардон, маслинови.
                    Ама да ли е полски, планински, пенсилвански американски или панелски, кой го знае...
                    Абе, ясен ми е ясен
                    Обаче...

Ако погледнем думата в друг смисъл какво означава...

Съвсем ми се проЯсни.

Абе, наздраве, живи и здрави да сте пък Ясен да почерпи, че не се казва явор, щото тогава от систематична гледна точка става страшно...
                    Айде сега Ясене, мъж ми, верно ще трябва да почерпиш!

Наздраве на всички благоприятни, сбити и конкретни Ора тука!
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Я да кажа аз наздраве че ни от дРъвета разбирам ни от кокошки
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Наздраве на целя бар
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Аз от дръвета разбирам кое става за в печката, и кое не.
                          От кокошки най-разбирам дали са сварени вече, или иска още да врят

Наздраве на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Я да кажа аз наздраве че ни от дРъвета разбирам ни от кокошки
                            Адаш, не си прав да го ева, аз онзи ден са бех о* дръвил и фанах една "кокошка" 19 годишна!

Наздраве на целия бар.

Комшо -gadeff, думата "Бар" от къде идва бре, да не се барат там?
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Дано барем си я оБарал таз кокошшшшшцицицааа
                              А относно бар-барам-барман.. си е е@@ло маата.
                              чекай да пребарам уйкипедията.. та:
                              Бар (означение на латиница: bar, няма съкратено означение) е единица за измерване на налягане. Прилага се наред с единиците от SI, но употребата му трябва да се ограничава само в областта на флуидите (виж ISO 31-3). Бар е специално наименование на кратната на паскал единица „сто хиляди паскала“:
                              1 bar = 105 Pa = 100 kPa1 mbar = 0,1 kPa1 kPa = 10 mbar За кратните и дробни единици на бара се прилагат общите правила за представките към единиците от SI. Най-често се използва mbar (милибар), който е 1/1000 от бара (например при газоснабдяването налягането на природния газ, който се подава към сградните инсталации, е до 100 mbar, а след входното измервателно табло налягането се редуцира до 20 mbar).
                              За практически цели (без високи изисквания към точността) може да се приеме, че 1 бар приблизително съответства на 1 физическа атмосфера, която е равна на 101 325 Ра:
                              1 bar ≈ 1 atm

Но и.. ;-)

Синоними

пипам, опипвам, докосвам, барвам, попипвам, набарвам, напипвам, бъркам, бутам, хващам

Производни думи

обарвам, набарвам

Та, изводът е, внимавай колко бара бараш, да не набараш нещо дето законно не е за бар-ане..
                              Бе, я си седи у бара...
                              Да те не добарат и да ти е прееебарат...
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                Дано барем си я оБарал таз кокошшшшшцицицааа
                                А относно бар-барам-барман.. си е е@@ло маата.
                                чекай да пребарам уйкипедията.. та:
                                Бар (означение на латиница: bar, няма съкратено означение) е единица за измерване на налягане. Прилага се наред с единиците от SI, но употребата му трябва да се ограничава само в областта на флуидите (виж ISO 31-3). Бар е специално наименование на кратната на паскал единица „сто хиляди паскала“:
                                1 bar = 105 Pa = 100 kPa1 mbar = 0,1 kPa1 kPa = 10 mbar За кратните и дробни единици на бара се прилагат общите правила за представките към единиците от SI. Най-често се използва mbar (милибар), който е 1/1000 от бара (например при газоснабдяването налягането на природния газ, който се подава към сградните инсталации, е до 100 mbar, а след входното измервателно табло налягането се редуцира до 20 mbar).
                                За практически цели (без високи изисквания към точността) може да се приеме, че 1 бар приблизително съответства на 1 физическа атмосфера, която е равна на 101 325 Ра:
                                1 bar ≈ 1 atm

Но и.. ;-)

Синоними

пипам, опипвам, докосвам, барвам, попипвам, набарвам, напипвам, бъркам, бутам, хващам

Производни думи

обарвам, набарвам

Та, изводът е, внимавай колко бара бараш, да не набараш нещо дето законно не е за бар-ане..
                                Бе, я си седи у бара...
                                Да те не добарат и да ти е прееебарат...
                                Значи, като те напънат флуидите, отиваш в бара, да обараш некоя мома и после става налягане и наставане.

Наздраве !
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X