Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

К'о стаа бре пияници?
    СвършИ ми тъмното биренце. Наздраве с последните капки

Коментар

Ооо, како Цвете, ти се сети, че имаше такова нещо като бар?..

Наздраве ти.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Аааа, и аз рискувах с пелина, ама виж с пържолите не посмях. Ако до утре ти няма нищо, ще кажеш да опитаме и ние!

А наздраве! (Абе, мъж ми, де се затри пак)
        Мъж ти е при мене, разтрива ми краката!
        Наздраве Бара, Мечки, Мечкадари, Каки, на всички!
        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

За попа остава да ви пожелае господ здраве да ви дава и наздраве
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Багер, много тъжно ми звучиш, я да те развеселя:
            Наздраве на всички!
            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
              Наздраве Бара, Мечки, Мечкадари, Каки, на всички!
              Хаха, това беше много грубо! Виве, ти тоя багер можеш ли да го караш? Закачи му едно гюлле и наобиколи разтривачницата...

Наздраве, безсъвестници!

Коментар

Като ще е развеселяване-да се веселим.

Денонощен магазииин...

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Ооо, како Цвете, ти се сети, че имаше такова нещо като бар?..

Наздраве ти.
                  Ми Коле, БарО вече не същия...откакто се предлага и жива плът тука. Ама карай, сичко станА еФтино.
                  Айде наздраве с едно осоговско оро

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Абе, мъж ми, де се затри пак
                    Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Хаха, това беше много грубо! Виве, ти тоя багер можеш ли да го караш? Закачи му едно гюлле и наобиколи разтривачницата...
                    По всичко изглежда, че освен търпелива жена вече имам и нафукана любовница. Сега мога да кажа на любовницата, че съм при жената. Мога да намекна на жената, че съм при любовницата. А докато те си изясняват отношенията, аз мога да поработя на спокойствие.

Наздраве, за здравите семейства!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      По всичко изглежда, че освен търпелива жена вече имам и нафукана любовница. Сега мога да кажа на любовницата, че съм при жената. Мога да намекна на жената, че съм при любовницата. А докато те си изясняват отношенията, аз мога да поработя на спокойствие.

Ясене, ще се объркат хората така.
                      Дай да се изясним, нали се доказа с кръвни проби, че си моя по-голям брат.
                      И като такъв си длъжен да се грижиш за доброто ми физическо състояние.
                      И не им казвай в Бара как си подредих крака, че ще плачат, все още не съм се похвалила как се пребих като куче.
                      Наздраве и да знаеш, че съм ти събрала 30-40 шишета!
                      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Мечтател! Хаха! Ти не виждаш ли жена ти де се е покачила? Багер скоро газил ли те е? Или си мислиш, че Ужаса ще те спаси? Хаха. Давай на Колето тайната рецепта за ракия от морска вода, а той ще ти даде убежище нейде из Лудогорието където ще бъдеш скрит дори от себе си. И спокойно можеш да си работиш до Второто пришествие. А жените ще се разберат, спокс. Току виж излезли заедно на припек да си посъскат за удоволствие.
                        Наздраве, любовчии!

Коментар

Сестра, любовница - кой ти прави разлика, обикновено са неразличими за външен наблюдател.

Сега пък върви обяснявай, че нямаш сестра. Абе добре, че си се знаем тука всички.

Шишетата няма да избягат, днес-утре ще мина да ги взема, че наличните свършиха - народът яко лочи тия дни.

Коментар

В София май започна да става като в Рим през втори век преди Христа...
                            Не си личи кой кой е в семейството... Всеки със всеки...

Ма кво ли ми е работа. Само да ви кажа-пазете Ясен, да не го претоварите, че рецептата за ракия от морска вода ще се затрие.
                            Не ще да я каже, все вика "Като стана на 120, и не мога да наглеждам казана-тогава ще ви кажа рецептата"

Коментар

Ясене, ще се объркат хората така.
                              Дай да се изясним, нали се доказа с кръвни проби, че си моя по-голям брат.
                              И като такъв си длъжен да се грижиш за доброто ми физическо състояние.
                              И не им казвай в Бара как си подредих крака, че ще плачат, все още не съм се похвалила как се пребих като куче.
                              Наздраве и да знаеш, че съм ти събрала 30-40 шишета!
                              Хаха, мошенице! Дани знае ли, че имаш "братче"? Щото нещо се е умълчал като градоносен облак и само се щура из форума да го оправя, даже и не му се прибира. Ама то ще се чуе де. Хм, а той има ли пушка?
                              Наздраве, братя и сестри!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                А жените ще се разберат, спокс. Току виж излезли заедно на припек да си посъскат за удоволствие.
                                Мани, и това сме го играли. Ама за такива неща нерви съм имал преди 15 години и още тогава не си струваше. Сега около мене второ женско ще търпя само ако ми е дъщеря. А и за първото още се чудя дали ще се нагласи някога схемата.

Та наздраве за младежките амбиции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X