Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Пием си бре Мечо Пух ( правата се пазят от Тишо )
    НаздравеЮ
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Лъжеш, от къде виждаш , че не цокаме? Инстинктивно това ми излиза в главата когато ми е кофти. . А Жоро Траяла да разкаже за групата. Май трябва и музикална коутия към бара да отворим! С него мога да си споря, дори и да не съм прав.А това ми пусна приятел За модераторите, все пак сме в коша!
      А нзадраве!
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Всеки с вкуса си...
        Тези музики не можеш да ме накараш и посмъртно да ги слушам, ама всеки си знае за себе си.

Абе наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Айде, айде... Много говорите, малко пиете.
          Я наздраве.
          Не знам дали е от Нимезила, но имам голямо облекчение. Остана само усещането за затъкнато ухо. Ма това сигурно щото е отекло вътре. Абе утре ще се ходи на лекар, ама да устискам до сутринта.

Айде наздраве.
          Бе Коле, ако е ухото, нямаш ли някой познат ловджия да ти даде пъдпъдъча мас, да си стоплиш и му капнеш?
          Ай наздраве пак!
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Меченце с болно ушенце, викни голобрадото попче да ти попее на ушенцето, а после и да ти изпие шишенцето. Ще ти мине мигновено и ще спиш блажено. Наздраве, както обикновено!

Коментар

Коле, ако те боли ушото, дето е от страната, дето спи жената, нема оправяне, докато не оглушее.. еле пък в криза..
              Аз в събота ша праа ленински съботник, щото ветеро ми издуха покриво на гаражо и маторя ша вземе да го фане липсата а и 8 летни гуми с джантите имам там... че и други мат'риали а братчедите само това чакат...
              Така че този път без мен
              Айде, наздраве
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Що не хакате бре
                Аре наздрави
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  Така че този път без мен
                  Предател!!!
                  Като нямаме буренце на масата не ми кеф нещо...

То и аз имам да обработвам нивите, и да сея, сега му е точно времето, ама ще отида на сбирка щото съм обещал...
                  Който знае, че не съм засял и едно семенце, а времето лети, ще каже, че съм луд да си оставя работата(че ден година храни), и да отида да ям и да пия, ама думата ми на две не става.
                  Та ще се сберем, макар и само трима, пък другите само ще загубят. Генчев е обещал да ни уреди с истински месца от местните животновъди, ето-тази вечер и с ядки ни подмами, ма се дърпате...

Ама наздраве, дано за тези два дни(по-точно ден и половина) да ви дойде акъла...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

От един час празен бар! Идвайте, бре!
                    Наздраве!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      От един час празен бар! Идвайте, бре!
                      Наздраве!
                      Е ма на, на път за леглото... Наздраве!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Отворено е !
                        Наздраве със загоркен
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Успя, успя! А наздраве! Аз малко по късно ще се присъединя, че чакам Чанев. Вече посрещам гости, а вие се подпичквайте още.
                          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Аз вече съм на ракийка и салатка! Наздраве на всички!
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

...наздраве и от мен,сядам и аз на ракийка,галишка и салатка от търнавска ряпа с морковче!

п.п....галишка,защото е от село Галиче,и търнавска защото е от село Търнава!
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                                ...наздраве и от мен,сядам и аз на ракийка,галишка и салатка от търнавска ряпа с морковче!

п.п....галишка,защото е от село Галиче,и търнавска защото е от село Търнава!
                                Наздраве Иво!
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X