Тук темата може да се разшири с партизанското име "ЯМПРиВН"-/Яки мЕтали пият ракия и викат Наздраве/.
ПП Марто, тия Рамщайн, ако набарат о'ня от Рампартс, ш'е му скъсат трътката. М/у другото изборът на групата на лингвистична основа ли е или на професионална /професията на персонажите/? Всъщност пожарникарите. Що не му даде на Коля телефона на Генсека, за да свърши работа? Като кучето на нивата, ама работата ш'е я актуваме свършена.
За дружбу!
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Тук темата може да се разшири с партизанското име "ЯМПРиВН"-/Яки мЕтали пият ракия и викат Наздраве/.
ПП Марто, тия Рамщайн, ако набарат о'ня от Рампартс, ш'е му скъсат трътката. М/у другото изборът на групата на лингвистична основа ли е или на професионална /професията на персонажите/? Всъщност пожарникарите. Що не му даде на Коля телефона на Генсека, за да свърши работа? Като кучето на нивата, ама работата ш'е я актуваме свършена.
За дружбу!
Имам едни съмнения,че същия серсемин ми е сменил местата на предна и задна десни пУржини...Диското нещо седи на @бем страна...
А наздраве!
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Сакън нИдей .Как така ши згори Витарлясника , брадати мое да развали сватбата.Пепель ти на езика .
Наздраве
Аз ще му го кажа-Дилетантин ниеден!
Е Марто и той да каже-бира се пие сутрин или в късна доба!
Ахам!Баш така си е! И за още един случай се сещам...Лятно време,опънат под дебела сянка по пладне,докато гледаш ДРУГИТЕ как работят...По-добре гладен на сянка,отколкото потен на слънце!
Коментар