Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Да ви кажа отговора на моят въпрос, че да си лягам-жената се прибра.

На жената краката са бели защото са на сянка под слив@т@

Свате, пиянде такова,все по такива снимки ли ще те има?...
    Аре наздраве, аз ви оставям.
    Коле да не се засекът с ония три убавици?Да не стане съскътлък.
    Наздраве
    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
      Марто,много рано са те изпуснали бре!!! Или ги изпревари с няколко обиколки???
      Круме,аз почвам от рано!

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      Марто като ви гледам, чудя се кой се е навил да ви снима, вместо да ви каже по още едно Наздраве.
      ама и театрално майсторство май сте карали поне по един семестър, ако беше качил и субтитри и за оскари можехте да се пробвате.
      Жената беше старши оператор!Да се чудиш как телефон за парите на 3 фотоапарата прави толкова кофти снимки...А наздраве!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Круме,аз почвам от рано!

Жената беше старши оператор!Да се чудиш как телефон за парите на 3 фотоапарата прави толкова кофти снимки...А наздраве!
        Марто, така са, моите и двата телефона правят толкова отвратителни снимки, единствено съм доволен от Сониериксона - и двата ми Сониериксона правеха невероятни снимки, но те са Cyber-shot! Затова и фотоапарата който си купих и той е Sony и е Cyber-shot.
        Наздраве!
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

То от времето бе Марто! не е от телефона или от оператора, по скоро обектите трудно са влизали в кадър, Фънка веттер дуе,не се чуе, а океАнот Бочи ли боЧИИ
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве, компания!
            Аз бегам да уегам.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Доби, ето го и кастинга за сервитьори. Позволени са всякакви питания, пипания, пощипвания и др. Подкупи (във вид на почерпки) се приемат всякакви. Кастинга е отворен за всякакви кандидати. Всеки явил се трябва да премине комисия от всички участнички в бара. Наздраве и честито на печелившите!

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Да дам тон за песен:

Наздравееееееееее!
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Аз пък влизам.
                  Наздраве!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Знаех си аз че на правилният човек се доверявам! Браво Жени!!!Ей в банята да не влизате ? че тука има три момчета за къпане! Румба мерси за съпровода лели, то аз малко тия стари градски не ги владея ама ако трябва ще ги научим де, нии много бързо поВним.
                    Айде сега и от Леля ви Лека че утре май бая огледи ще има!!!!
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Жени, един кандидат ми изпрати снимка, каза да я препратя на компетентното жури!

Наздравееее!
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Е Румба да си ЖИВ! Тая не само я знам ами ми е любима, от градските де!От утре кастинга с нея ще почва!
                        Баща ми лека му пръст беше Илия и със името си беше дошъл на тоя свят!
                        Едно Огромно НАЗДРАВЕ от мен!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                          Жени, един кандидат ми изпрати снимка, каза да я препратя на компетентното жури!

Наздравееее!
                          от кой Зоокът тоз идва? не ни е изгоден, много кола маска Ша Иди.

Коментар

Доби, незнам, ама ми изпрати човека снимка имал голямо желание! А може да го напиваме и като се съблече само хвърляме една кофа вода в бара и той докато изпълзи и измил пода!

Наздравееееееее!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                              Марто, така са, моите и двата телефона правят толкова отвратителни снимки, единствено съм доволен от Сониериксона - и двата ми Сониериксона правеха невероятни снимки, но те са Cyber-shot! Затова и фотоапарата който си купих и той е Sony и е Cyber-shot.
                              Наздраве!
                              Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                              То от времето бе Марто! не е от телефона или от оператора, по скоро обектите трудно са влизали в кадър, Фънка веттер дуе,не се чуе, а океАнот Бочи ли боЧИИ
                              Е мое ли Самсунг за 900 стин ле'а да прави такива отвратителни снимки...Казвах и на жИната че такова ждувотно нема...А наздраве!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Некой ольошко влиза пак от профила ма Миро...Що бе брато?....

Наздраве на истЕнските!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X