Пффф прибрах се. Влезнах в Бара. Най-после съм сред приятели.
Водя ви с няколко обиколки....... Четири големи водки. Пак туширам напрежението в службата с къркане.
Утре съм на линия за сбирката, .... съм я и работата.
Пак шофирах след като съм пил (срамувам се от постъпката си) спряха бе "убавци" ама нали съм някакъв "колега" нямаше последствия..... докога ли ? Докато утрепам някой нещастник или себе си.....
Обмислям да спра да пия за една година, просто да докажа на себе си че мога.
Извинете че изпадам в някакви откровения, ама чувствам че тук мога да си излея душата.......
Наздраве на тия които къркат, на мен ми стига за тая вечер.
Отче, трябват ми хора за 2 минути-да вдигнем купето и да го сложим върху рамата. По-нататък ще се оправя и сам
Но дано да не излезе нещо непредвидено и вместо 2 минути да отнеме 2 часа...
Ще почерпя по една лимонаТа. Бива ли?
Свате-какте посрещнах няма да казвам, ама после цял месец ми беше като след инсулт...
Наздраве пичове и пички(както обича да казва нашият Киро Панайотов)
Успяхме да смъкнем температурата на чаветата, поне да легнат и да заспят. Да видим колко часа ще издържи затишието. Снощидежурствата бяха през 2 часа. Честита ви 2000 страница. Наздраве на всички с биричка вече!
Отче, трябват ми хора за 2 минути-да вдигнем купето и да го сложим върху рамата. По-нататък ще се оправя и сам
Но дано да не излезе нещо непредвидено и вместо 2 минути да отнеме 2 часа...
Ще почерпя по една лимонаТа. Бива ли?
Свате-какте посрещнах няма да казвам, ама после цял месец ми беше като след инсулт...
Наздраве пичове и пички(както обича да казва нашият Киро Панайотов)
Знам аз ,че ще почерпиш , а ако получиш нещо сърцетуп се ще намерим некой Римлянин ти напрай изкуствено дишане
НаздравИ
Жени, и двамата сте бели, що говориш като тъмнозелена?
Нека поне днес да бъдем колкото може повече българи.
Извинявай за тона, ама ме подразни.
Надзраве.
И на Косьо.
Защото съм доста набрала. От два дни се боря с температурата, кашлянето и повръщането. Бях направила една празнична програма за тези хубави дни, а то всичко отиде........ Иначе си прав. Сутринта станхме, сложихме знамето на тераста. Преговорихме каквото трябва да се знае за този ден. Направихме празнична вечеря и вечеряхме ( колкото можаха клъвнаха като врабчета) и така. И не ми се вързвай за приказката. Аз не по- малко тача този светъл празник. Наздраве на всички!
Хайде всеки да си налее по едно от каквото пие и да каже наздраве.
Да бяхме на кръчма-щях да почерпя, ама така няма как. А картинки не ми се слагат-ръце празни...
Коментар