Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеАми,като си рекъл наздраве - наздраве да е и от мен...!!!
Туршийка и ракийка - оная в сините бидони дето беше!!?
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеИ аз съм на лице, наливам грозданката и. Наздраве![FONT=System][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеАми,като си рекъл наздраве - наздраве да е и от мен...!!!
Туршийка и ракийка - оная в сините бидони дето беше!!?
Аз тия сини бидони шо не ги зная,бе драги?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеИ аз съм на лице, наливам грозданката и. Наздраве!Наздраве!
Туршийка и ракийка - оная в сините бидони дето беше!!?Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 16:52.(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнениеНашата маса от Пловдив казва наздраве на вашата маса от Русе!
(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнениеАма как така, много е рано! Я наздраве и сервитъорката да носи още.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение...и от мен,първата влезе със забележки-с втората се познахме като аверчета от ранно детство...
Аз тия сини бидони шо не ги зная,бе драги?
Наздраве!
Айде наздраве на цялата компания!!!
Коментар
-
Чук чук ! Как е в бара ? Аха , таз вечер нещата са се заформили на регионален принцип.
Сипах си едно каберненце , че както пише в темата "Как се прави вино" : червеното вино не бива да вижда март месец, че ше се урочаса ( демек ше вкисне).
А! Браво на Ковача - значи и повод имамеНаздраве !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеАми ела ми бре друже... и ще те запозная не само с тях/сините/ами и с други интересни неща!!!Ела ми ти само ми ела в района.....
Айде наздраве на цялата компания!!!Голям късметлия съм,че не съм се родил булка...,колко щях да спестя от кюлоти не е истина...
Наздраве!
Коментар
-
Привет!
С риск да ми се накарате...аз съм на лимоната...тоест на сайдер...
Обещал съм докато не сключа договора за гаража да съм примерен...
Пък макар и с лимоната...наздраве и от мен...
Излизам, че ей сегичка ша ма къндърдисате...то на мен колко ми трябва...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнениеПривет!
Излизам, че ей сегичка ша ма къндърдисате...то на мен колко ми трябва...Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнениеПривет!
Излизам, че ей сегичка ша ма къндърдисате...то на мен колко ми трябва...
Да стигна до публичния дом,да направя офертяза и сделка с някоя знойна тупалка и накрая да и пожелая лека работа и приятни мигове със следващия...
Ти си знаеш,наздраве!
п.п.-ма тва със сайдера верно не ми го мели чутурата...ала:
"Дачия"-румънска ч@@ия без оргазъм...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар